DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Dünyanın en uzun uçuşu başladı! 16 saat sürecek uçuştan ayrıntılar

Dünyanın en uzun uçuşu başladı! 16 saat sürecek uçuştan ayrıntılar

Şimdiye kadar gerçekleşmemiş olan dünyanın en uzun uçusu bugün Katar Hava Yollarına ait olan Boeing 777 yolcu uçağı Yeni Zelenda’nın Auckland kentine gitmek için Katar’dan havalandı.Her geçen gün dahada gelişen teknoloji sayesinde yaşam kolaylaşmaya devam ediyor. Bugün ise, Katar Hava Yolları’na ait Boeing 777 yolcu uçağı bir ilke imza attı. Dünyanın en uzun uçuşunu gerçekleştirecek

Şimdiye kadar gerçekleşmemiş olan dünyanın en uzun uçusu bugün Katar Hava Yollarına ait olan Boeing 777 yolcu uçağı Yeni Zelenda’nın Auckland kentine gitmek için Katar’dan havalandı.Her geçen gün dahada gelişen teknoloji sayesinde yaşam kolaylaşmaya devam ediyor. Bugün ise, Katar Hava Yolları’na ait Boeing 777 yolcu uçağı bir ilke imza attı. Dünyanın en uzun uçuşunu gerçekleştirecek olan uçak, 5:10’da havalanarak Yeni Zelanda’nın Aucklan kentine doğru uçmaya başladı.Toplamda 16 saat 20 dakika sürmesi planlanan uçuşun şimdiye kadar ki en uzun uçuş olacağı biliniyor.

17 saat süren uçuşlar gelecek

Bu zamana kadar uzun süreli uçuşlar aktarmalı olarak yapılmaktaydı. Ancak gelişen teknoloji sayesinde bugün Katar Hava Yolları’na ait Boeing 777 yolcu uçağı bir ilke imza atarak dünyanın en uzun uçuşunu gerçekleştiriyor. Avustralya’nın Qantas Havayolları’nda ise 17 saat sürecek uçuşlar için hazırlıklar yapılıyor.