DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
E-posta gelen kutusu neden açılmıyor?

E-posta gelen kutusu neden açılmıyor?

Bilgisayarı ve İnternet bağlantısı olan neredeyse herkesin bir e-posta adresi var. Elektronik posta artık haberleşme ve ticaret vb. faaliyetlerimizin vazgeçilmezi olmuş durumda. Fakat bazen e-posta ayarları bozuluyor. Bunun birçok sebebi vardır. Ayarları kullanıcının kendisi bozmuş olabilir. E-postanıza virüs bulaşmış olabilir. Başka birisi tarafından e-posta adresi ele geçirilmiş olabilir.Bunların dışında bölgesel e-posta sorunları da vardır bunların

Bilgisayarı ve İnternet bağlantısı olan neredeyse herkesin bir e-posta adresi var. Elektronik posta artık haberleşme ve ticaret vb. faaliyetlerimizin vazgeçilmezi olmuş durumda. Fakat bazen e-posta ayarları bozuluyor. Bunun birçok sebebi vardır. Ayarları kullanıcının kendisi bozmuş olabilir. E-postanıza virüs bulaşmış olabilir. Başka birisi tarafından e-posta adresi ele geçirilmiş olabilir.Bunların dışında bölgesel e-posta sorunları da vardır bunların en başında gelen kutusunun açılmaması yer alıyor. “E-posta gelen kutusu neden açılmıyor?” sorusuna cevap vermeye çalışacağız. E-postayı açmak için birden fazla seçenek denemek zorunda kalabilirsiniz. 

Msn Sorunu

Son zamanlarda Msn Mail (Hotmail) Gelen Kutuları açılmaz oldu! Ekranda Oops ya da Web Sayfası Görüntülenemiyor şeklinde hatalar görüntüleniyor.1) Çözüme geçelim: Gelen Kutusuna tıklayalım sayfa görüntülenemiyor hatası çıkacak. Sol üstte Http:// ile başlayan kısma Https:// olacak şekilde “s” harfini ekleyelim ve Enter’a basalım. Açılan sayfadan Her Zaman HTTPS yi Kullan (Önerilir) e basalım ve Sağ kısımda Oturum Aç kısmı gelecek. Mail adresimizi ve şifremizi girerek Enter’a basıyoruz. Daha Sonra alt alta 2 seçenek çıkacak Her Zaman Https yi Kullan ilk seçeneği seçip Kaydet diyoruz ve Hotmail Gelen Kutusu açılıyor.Bilgisayarların bazısında bu ayarları her defasında yapmak gerekebilir. Hatırlatma: Bu işlemler için İnternet Seçeneklerinden Programlar alt klasöründe Varsayılan Tarayıcı İnternet Explorer olması gereklidir!2) Live mail’ i msn ile beraber yüklediyseniz mailiniz açılmayabilir. Bu durumda Sign In’ den açmayı deneyin. Sign In’ den açarken eğer sayfanız yavaş açılıyorsa Eski Sürümle Açın linkine tıklayarak açmayı deneyebilirsiniz.3) Bir başka yöntem de şudur: Şimdi mailinizi başka bir internet tarayıcıda açmaya deneyin. Örneğin İnternet Explorer kullanıyorsanız Google Chrome, Firefox, Opera gibi web tarayıcılarından biriyle mailinize tekrar girin. Eğer bunu denediğiniz halde e-posta gelen kutusu hala açılmadıysa diğer seçeneğe geçelim.4) Sisteminizde virüs taraması yaptıktan sonra tekrar Gelen Kutusuna Girmeyi deneyin. Eğer problem hala devam ediyorsa bu defa kullandığınız web tarayıcıyı güncelleştirin ya da son sürümünü yükleyin. Bu işlemde problemi hala çözmedi ise işletim sisteminizi güncelleştirin.