DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Efsane dizinin oyuncusu hayatını kaybetti

Efsane dizinin oyuncusu hayatını kaybetti

2016 yılının Nisan ayında kapatılan Samanyolu kanalında ekranlara gelen efsane dizinin oyuncusu uzun süren tedavinin ardından hayatını kaybetti.Samanyolu ekranlarının bir zamanlar en çok izlenen dizisi ‘Tek Türkiye’ de rol alan İsmet Uluer uzun süredir tedavi görüyordu. İsmet Uluer dizide Mehmedi Zeki karakterini canlandırıyordu. Geçtiğimiz hafta cuma günü uzun süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Sanat

2016 yılının Nisan ayında kapatılan Samanyolu kanalında ekranlara gelen efsane dizinin oyuncusu uzun süren tedavinin ardından hayatını kaybetti.Samanyolu ekranlarının bir zamanlar en çok izlenen dizisi ‘Tek Türkiye’ de rol alan İsmet Uluer uzun süredir tedavi görüyordu. İsmet Uluer dizide Mehmedi Zeki karakterini canlandırıyordu. Geçtiğimiz hafta cuma günü uzun süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Sanat dünyasının acı kaybı İsmet Uluer 72 yaşındaydı.

Efsane dizinin oyuncusu hayatını kaybetti

Usta oyuncu İsmet Uluer vefatının ardından ölmeden önce ettiği vasiyet ile İstanbul’daki evinden alınarak, Elbistan’a götürüldü. Elbistan’a götürülen cenaze Cumartesi günü Hocazade Camii’nde kılınan ikindi namazının ardından toprağa verildi.İsmet Uluer Tek Türkiye’nin yanı sıra Karım ve Annem, Tek Türkiye, Akasya Durağı, Şefkat Tepe dizilerinde de rol aldı.