DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Emeklilik için yaşa takılanlara güzel haber

Emeklilik için yaşa takılanlara güzel haber

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’ndan emeklilik için yaşa takılanlara güzel haber geldi. Emeklilikte yaşa takılanlar için açıklama yapan Bakan Mehmet Müezzinoğlu, bu içerisinde emeklilikte yaşa takınlanlar için bir müjdeli haberi olduğunu söyledi. Emeklilik için yaşa takılanlara güzel haber Emeklilikte yaşa takılanlar için açıklama yapan Bakan Mehmet Müezzinoğlu, bu içerisinde emeklilikte yaşa takınlanlar için bir

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’ndan emeklilik için yaşa takılanlara güzel haber geldi. Emeklilikte yaşa takılanlar için açıklama yapan Bakan Mehmet Müezzinoğlu, bu içerisinde emeklilikte yaşa takınlanlar için bir müjdeli haberi olduğunu söyledi.

Emeklilik için yaşa takılanlara güzel haber

Emeklilikte yaşa takılanlar için açıklama yapan Bakan Mehmet Müezzinoğlu, bu içerisinde emeklilikte yaşa takınlanlar için bir müjdeli haberi olduğunu söyledi. Emeklilikte yaşa takılanların sağlık primini ödemekte zorluk çektiklerini belirtirken, Bakan Mehmet Müezzinoğlu, güzel bir haber verdi.Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Bu sağlık primi onları zora sokuyor. Bu hafta onlara vereceğimiz müjde var. Genel Sağlık Sigortası’nda (GSS) yapacağımız değişiklik ile aylık 53 liralık hiç gelir testine gitmeden bir GSS ödediğinde ailecek sağlık hizmeti alabilecek. Sadece devlet hastaneleri değil özel ve üniversite hastanelerinden sağlık hizmeti alabilecek.”Emeklilikte yaşa takılanların sağlık primini ödemekte zorluk çektiklerini belirtirken, Bakan Mehmet Müezzinoğlu, sağlık primlerinin vatandaşları zor duruma soktuklarını bu nedenle ise, 53 lira ile gelir testine girmeksizin ailecek sağlık hizmeti alabileceklerini ifade etti. Bu sağlık hizmetini ise sadece devlet hastanelerinde değil, özel hastanelerde ve devlet hastanelerinde de hizmet alabilecekleri belirtildi.