DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Erdoğan ve Messi aynı sahada!

Erdoğan ve Messi aynı sahada!

Samuel Eto’o Vakfı’nın düzenlediği 10. yıl etkiliğinde Recep Tayyip Erdoğan ve Messi aynı sahada top koşturacak.\r\n\r\n

Samuel Eto’o Vakfı’nın düzenlediği 10. yıl etkiliğinde Recep Tayyip Erdoğan ve Messi aynı sahada top koşturacak.Antalyaspor’da forma giyen Kamerunlu futbolcu  Samuel Eto, vakfının etkiliğine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı da davet etti. Adını verdiği Afrikalı çocukların yardımı için açtığı Samuel Eto’o Vakfı’nın 10. yılını kutluyor. Düzenlenen etkinliğe bir çok dünya yıldızı katılacak. Etkinlik kapsamında oynanacak maça ise Recep Tayyip Erdoğan’da davet edildi.Samuel Eto’o Vakfı’nın 10. yıl etkinliği için davet gönderilen Recep Tayyip Erdoğan kararını verdi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklama ile Recep Tayyip Erdoğan’ın daveti kabul ettiğini ve oynanacak maçta top koşturacağını açıkladı.Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel sosyal medya üzerinden  “Messi’nin yanında bir başka dünya yıldızı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da Antalya Arena çimlerinde futbol oynayacak. Dışişleri Bakanımız sayın Mevlüt Çavuşoğlu ve bendenizin de krampon giyeceği, 16 Temmuz 20.45’te oynanacak karşılaşmaya hepiniz davetlisiniz” açıklamasını yaptı.

ÇOK SAYIDA DÜNYA YILDIZI KATILIYOR

samuel-etoSamuel Eto’o Vakfı’nın düzenlediği maç 16 Temmuz’da Antalya Arena Stadyumu’nda gerçekleşecek. Maradona, Messi, Neymar, Suarez, Eden Hazard, Totti, Michael Essien, Xavi, JayJay Okocha, Pierre Emerick, Aubameyang, Iniesta ve Arda Turan gibi bir çok dünya yıldızı Antalya Arena Stadyumu’nda top koşturacak.