DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Erdoğan’dan Hakkari’deki Terör Saldırısıyla İlgili Açıklama

Erdoğan’dan Hakkari’deki Terör Saldırısıyla İlgili Açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Hakkari’deki çatışmada şehit olan 8 askerin ardından yaptığı açıklamada teröre mesaj verdi. “Türkiye tüm kanlı örgütlerden kurtulacaktır” dedi.

Türkiye güne  Hakkari’nin  Çukurca ilçesinden gelen acı haberle uyandı.  Hakkari’deki Çukurca kırsalında çıkan çatışmada 6 asker şehit oldu. Bölgeye desteğe giden helikopterde teknik arıza nedeniyle düşünce şehit sayısı 8’e çıktı. Bu acı haberlerin ardından  Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan da bir açıklama yaparak, teröre mesaj verdi.

Erdoğan’dan Hakkari’deki Terör Saldırısıyla İlgili Açıklama

“BU MİLLET GÜVENLİK GÜÇLERİNİN ARKASINDA OLDUĞU MÜDDETÇE…”

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan,  Hakkari’deki terör saldırısına ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, ” Hakkari  Çukurca’da bu sabah şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. Teröristlerle çıkan çatışmada yaralanmış olan askerlerimize acil şifalar temenni ediyorum. Güvenlik güçlerimizin, askeriyle, polisiyle, köy korucusuyla, tüm birimleriyle teröre karşı son derece koordineli ve uyumlu biçimde verdiği mücadele, kararlılıkla devam edecektir. Hiçbir çatışma, hiçbir pusu,  Türkiye’nin birliğini, beraberliğini, toprak bütünlüğünü savunmaktan bizleri alıkoyamayacaktır. Cesur ve fedakar güvenlik güçlerimizin arkasında bu millet durduğu müddetçe,  Türkiye tüm kanlı örgütlerden, kirli ittifaklardan bir bir kurtulacaktır.” ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN, YETKİLİLERDEN BİLGİ ALDI

Öte yandan  Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan,  Hakkari  Çukurca’da terör örgütüyle yaşanan çatışma hakkında yetkililerden bilgi aldı.Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral  Hulusi Akar ve İçişleri Bakanı Efkan Ala ile bu sabah birer  telefon görüşmesi yaptı.