DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 55. Bölüm Fragmanı izle | 31 Ocak 2017

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 55. Bölüm Fragmanı izle | 31 Ocak 2017

Atv ekranlarının en çok sevilen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, dört hafta aradan sonra nihayet yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizi takipçilerinin merakla beklediği bölüm yine nefesleri kesti. Özer’in ölümünün ardından masanın huzuru kaçtı. 54. bölümüyle ekrana gelen dizinin son bölümünün ardından herkes yeni bölümde neler olacağını merak ediyor. Peki Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 55. bölüm

Atv ekranlarının en çok sevilen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, dört hafta aradan sonra nihayet yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizi takipçilerinin merakla beklediği bölüm yine nefesleri kesti. Özer’in ölümünün ardından masanın huzuru kaçtı. 54. bölümüyle ekrana gelen dizinin son bölümünün ardından herkes yeni bölümde neler olacağını merak ediyor. Peki Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 55. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte ayrıntılar;Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 55. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığında bu sayfada olacaktır.

53. Bölümde neler olmuştu?

Hızır’ın ne yapıp ne edip  Özkan’ın elindeki önemli dosyalara biran önce ulaşması gerekmektedir. Hızır uzun zamandır kendisine düşman olan güçlerin devlet düşmanı da olduğunu da öğrenir. Artık düşmanlarının kim olduğunu öğrenmesine çok az kalmıştır. Bunu öğrenmek için Özkan’dan önemli dosyaları alması gerekmektedir. Masa tekrar toplanır. Herkes kaosun son bulacağı ümidiyle Hızır’ın talebiyle toplantıya katılır. Toplantı en çok Ünal Kaplan’ı tedirgin eder. Hızır’ın toplantı talebi sadece üstlerine oynana oyunu bozmak içindir. Masadaki herkes aralarındaki hainin artık kim olduğunu öğrenir. Eller bu defa hainin ölümü için kalkacaktır. Ünal Kaplan’ın öve öve bitiremediği Suzi bir görev için Türkiye’ye gelir. Suzi’nin bu özel görevi yerine getirebilecek mi? Gözler üzerindedir. Meryem’in çağrısıyla masadan kalkan Hızır eve gelir. Eve gelen Hızır ailesine bir Çakırbeyli’nin daha katılacağını öğrenir. Bu güzel haber sayesinde herkesin mutlu olması gerekirken yaşanan olaylar yerini kaosa bıracaktır.Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 55. Bölüm izlemek için tıklayın.