DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz | Son Bölüm Tek Parça

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz | Son Bölüm Tek Parça

Başarılı kadrosuyla dikkat çeken, reytinglerde birinci sırada yer alan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54. bölümüyle ekrana geldi. Yılbaşı nedeniyle yayına dört hafta ara veren dizi sonunda yeni bölümüyle ekrana geldi. EDHO dizisinin son bölümünü tek parça aşağıdaki linkten HD kalitesinde izleyebilirsiniz.Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümü izlemek için TIKLAYIN. EDHO 54. BÖLÜM ÖZETİ Hızır, Ünal Kaplan’ın

Başarılı kadrosuyla dikkat çeken, reytinglerde birinci sırada yer alan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54. bölümüyle ekrana geldi. Yılbaşı nedeniyle yayına dört hafta ara veren dizi sonunda yeni bölümüyle ekrana geldi. EDHO dizisinin son bölümünü tek parça aşağıdaki linkten HD kalitesinde izleyebilirsiniz.Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümü izlemek için TIKLAYIN.

EDHO 54. BÖLÜM ÖZETİ

Hızır, Ünal Kaplan’ın bitiremediği Özer’i öldürür. Özer’in ölümü masaya beklenildiği gibi Huzur getirmez. Artık Hızır ile CIA arasında resmen savaş başlamıştır. CIA, Ercüment’i kendi çıkarları için kullanmaya başlar. Gelişmeler karşısında Hızır, duruşunu bozmaz. Gözünü korkutmak isteyenlere gerekli cevabı vermekte kararlıdır. Masanın huzurunu kaçırmak isteyenlere inat birlik mesajı verme için bir gece düzenler ve düşmanlara mesaj gönderir. Esra’nın yaptıkları karşısında İlyas depresyona girer. Esra’yı unutmaya çalışan İlyas’ın evine gitmemesi ve yaşadıklarını unutmak için her gün alkol alması Çakırbeyli ailesini bunaltır. İlyas, ne kadar Esra’yı unutmaya çalışsa da onu çok sevmektedir. Yaşananlardan sonra Handan ve Ceylan’ın yanına giden Esra da bir çıkar yol düşünmektedir. Meryem’in müdahalesi sonucu Esra evine gitmeye karar verir. Ancak evine giden Esra’yı hiç beklemediği bir olay beklemektedir.Ayrıca Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 55. Bölüm Fragmanını buradan izleyebilirsiniz.