DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Eşref Kolçay, Gay oğlunu evlatlıktan reddetmiş

Eşref Kolçay, Gay oğlunu evlatlıktan reddetmiş

Oğlunu gay olduğu evlatlıktan reddetmiş.Şu sıralar Prostat kanseri ile savaşan ve yoğun bakımda tedavi gören Harun Koçak’ın bir kardeşi daha varmış.Harun Kolçak’ın babası, Yeşilçam’ın efsane isimlerinden Eşref Kolçak’ın tek çocuğu Harun Kolçak değilmiş.İddiaya göre ünlü sanatçı Eşref Kolçak diğer oğlunu gay olduğu için reddetti. Eşref Kolçak’ın oğlu iddia edilen kişide aslında ünlü biri… Harun Kolçak

Oğlunu gay olduğu evlatlıktan reddetmiş.Şu sıralar Prostat kanseri ile savaşan ve yoğun bakımda tedavi gören Harun Koçak’ın bir kardeşi daha varmış.Harun Kolçak’ın babası, Yeşilçam’ın efsane isimlerinden Eşref Kolçak’ın tek çocuğu Harun Kolçak değilmiş.İddiaya göre ünlü sanatçı Eşref Kolçak diğer oğlunu gay olduğu için reddetti.

Eşref Kolçak’ın oğlu iddia edilen kişide aslında ünlü biri…

Harun Kolçak gibi 1990’lı yıllarda ün yapmış şarkısı Devran Çağlar…Devran Kolçak babası olduğu iddia ettiği Eşref Kolçak hakkında şu açıklamaları yapmıştı;Devran Çağlar, konuyla ilgili yaptığı bir açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı: “Babam ergenlik dönemine girdiğimde yaptığım cinsel tercihimden ötürü beni fazlasıyla dışladı.Bana o dönemlerde ‘Ulan benim gibi bir adamın oğlu *bne olur mu? Bu bana yakışır mı?’ diyerek baskı yapıyordu. Ben de bir süre duygularıma engel olmayı denedim ama başaramadım. Bu bana verilmiş bir hissiyat bunu reddedemezdim.