DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Eyeliner nasıl sürülür? Eyeliner sürerken dikkat edilmesi gereken noktalar

Eyeliner nasıl sürülür? Eyeliner sürerken dikkat edilmesi gereken noktalar

Eyeliner nasıl sürülür? En güzel şekilde eyeliner sürmek o kadar da kolay olmayabilir. En kusursuz eyeliner sürmek için nelere dikkat etmek gereklidir? Eyeliner sürerken dikkat edilmesi gereken noktalar. Eyeliner nasıl sürülür? Eyeliner sürerken dikkat edilmesi gereken noktalar Eyeliner uygumadan önce her seferinde kalemin ucunu açmanız gerekmektedir. Bu şekilde istediğiniz incelikte eyeliner sürmeniz mümkün olabilmektedir. Alt

Eyeliner nasıl sürülür? En güzel şekilde eyeliner sürmek o kadar da kolay olmayabilir. En kusursuz eyeliner sürmek için nelere dikkat etmek gereklidir? Eyeliner sürerken dikkat edilmesi gereken noktalar.

Eyeliner nasıl sürülür? Eyeliner sürerken dikkat edilmesi gereken noktalar

  • Eyeliner uygumadan önce her seferinde kalemin ucunu açmanız gerekmektedir. Bu şekilde istediğiniz incelikte eyeliner sürmeniz mümkün olabilmektedir.
  • Alt göz çizginiz için renkli eyeliner sadece özel günlerde kullanılmalıdır.
  • Her iki göz için aynı incelikte eyeliner sürmek pek kolay sayılmaz. Bunun için ise simetrik çizgiler çizerek hata yapmaktan kurtulabilirsiniz.
  • Alt göz çizginiz için likit eyeliner kullanırsanız akma olasılığı daha yüksek olacaktır. Bu yüzden likit eyelinerı sadece üst göz çizginizde kullanmalısınız.
  • Suya dayanıklı eyeliner kullanarak daha sağlıklı bir görünüme sahip olabilirsiniz.
  • Kusursuz bir göz makyajına sahip olmak için eyelinerı kirpik köklerine en yakın mesafeden uygulanmalıdır.