DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Fabrika alev alev yandı : 20 ölü

Fabrika alev alev yandı : 20 ölü

Bangladeş’de meydana gelen kaza yürekleri ağza getirdi. Gazipur endüstri bölgesinde bulunan bir fabrika alev alev yandı.

Bangladeş’de meydana gelen kaza yürekleri ağza getirdi. Gazipur endüstri bölgesinde bulunan bir fabrika alev alev yandı.Bangladeş bu dumanlara boğuldu. Tongi kentindeki Gazipur endüstri bölgesinde bir fabrikada korkunç yangın çıktı. Yangın ile ilgili Bangladeş gazetelerinde yer alan haberde, sabahın ilk ışıkları ile başlayan yangının ısıtma kazanının patlamasıyla meydana geldiği açıklandı. Alev alev yanan fabrikada 20 kişi hayatını kaybetti. Ve 74 kişininde ağır yara aldığı bildirildi.

20 ölü – 74 yaralı

Dumanlar altında kalan Bangladeş’den gelen ilk bilgilere göre, yoğun alevlerin aldığı fabrikayı söndürmek için olay yerine tam 15 itfaiye sevk edildi. 15 ekibin hala yangını söndürmek için büyük çaba gösterdiği belirtildi.Yangında 20 kişi hayatını kaybederken, yaralanan 74 kişide acil olarak hastaneye kaldırıldı. Bölgeye en yakın hastanelere kaldırılan yaralılar anında tedavi altına alındı.

O korkunç yangından ilk görüntüler;

banglades-te-fabrika-yanginbanglades-te-fabrika-yangini1banglades-te-fabrika-yangini2