DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Fahire Kara bulundu mu? | Fahire Kara olayında son gelişme

Fahire Kara bulundu mu? | Fahire Kara olayında son gelişme

Fahire Kara bulundu. Fahir Kara’nın evi nerede? Fahire Kara nereli? Fahire Kara ıolayında yeni gelişme. Fahire Kara’nın Suudi Arabistan’da ki evi. Fahire Kara’nın hikayesi. Fahire Kara olayında son durum. Fahire Kara’nın evi bulundu Fahire Kara’nın Arabistan’daki evi bulundu. Fahire Kara olayında yeni gelişme. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının konusu olan Fahire Kara’nın Suudi Arabistan’daki

Fahire Kara bulundu. Fahir Kara’nın evi nerede? Fahire Kara nereli? Fahire Kara ıolayında yeni gelişme. Fahire Kara’nın Suudi Arabistan’da ki evi. Fahire Kara’nın hikayesi. Fahire Kara olayında son durum.

Fahire Kara’nın evi bulundu

Fahire Kara’nın Arabistan’daki evi bulundu. Fahire Kara olayında yeni gelişme. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının konusu olan Fahire Kara’nın Suudi Arabistan’daki evi ortaya çıktı.

Programa konuk olan Sabire Hanım, Fahire Kara’nın evinin Nur Dağı’nın ilk sokağında olduğunu ifade etmişti.

Fahire Kara Bulundu mu?

Hafta içi her sabah ATV ekranlarında kayıpları, sırları açığa çıkaran Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 27 yıldır kayıp olan Fahire Kara bulundu mu? Fahire Kara’yı kim kaçırdı? Fahire Kara’yı kaçıran adam idam edilecek mi? Fahire Kaya haberleri ilkelihaber.com’daMüge Anlı ile Tatlı Sert programında Umre’ye giden ve Türkiye’ye geri dönemeyen Fahire Kara için yeni haberler geldi.

Fahire Kara yaşıyor mu?

Bir Yemen’li tarafından alıkoyulduğu öğrenilen Fahira Kara’nın yaşadığı öğrenildi. Umre’den yeni dönen bir izleyici ise Fahire Kara’nın evden çıkmasına izin verilmediğini ve 3 çocuğu olduğunu söylemişti.Fahire Kara, 1990 yılında Suudi Arabistan’da eşi ile birlikte hac vazifesini yerine getirirken izdiham nedeniyle hastaneye kaldırılmış ancak Fahriye Kara’dan bir daha haber alınamamış.

Fahire Kara’yı kaçıran adam idam edilecek!

Fahire Kara’yı kaçıran kişinin idam edileceğini söyleyen kişi, ‘ Suudi Arabistan’da Fahire Kara’yı kaçıran Yemenli adam konuşuluyor. Bu adamın idam edileceği halk arasında konuşulmaya başlamış.’ dedi.