DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Fahriye Evcen’in yeni filminin afişi çıktı

Fahriye Evcen’in yeni filminin afişi çıktı

Başrollerini Fahriye Evcen ve Murat Yıldırım’ın üstlendiği ‘Sonsuz Aşk’ filminin afişi yayınlandı. Peki Sonsuz Aşk filmi ne zaman?Şu an Ölene Kadar dizisinde rol alan Fahriye Evcen ve Kim Milyoner Olmak İster programının sunucusu Murat Yıldırım’ın birlikte yer alacağı Sonsuz Aşk filmininvizyon tarihi belli oldu.TAAF tarafından yapımcılığı üstlenilen filmin yönetmenliğini Ahmet Katıksız, senaryosunu ise Deniz Akçay

Başrollerini Fahriye Evcen ve Murat Yıldırım’ın üstlendiği ‘Sonsuz Aşk’ filminin afişi yayınlandı. Peki Sonsuz Aşk filmi ne zaman?Şu an Ölene Kadar dizisinde rol alan Fahriye Evcen ve Kim Milyoner Olmak İster programının sunucusu Murat Yıldırım’ın birlikte yer alacağı Sonsuz Aşk filmininvizyon tarihi belli oldu.TAAF tarafından yapımcılığı üstlenilen filmin yönetmenliğini Ahmet Katıksız, senaryosunu ise Deniz Akçay Katıksız üstlendi. Daire Creative’ye ait olan filmin afişi yayınlandı.Birbirinden farklı iki kişinin efsanevi aşkını anlatan film ne zaman vizyona girecek?Hiçbir ortak yanları olmayan Can ve Zeynep bir anda birbirlerinin hayatlarına girerler ve kendilerini sonsuz bir aşkın içinde bulurlar.

24 Mart’ta vizyonda!

24 Mart’ta vizyona girecek filmde,  Fatih Al, Filiz Ahmet, Zeynep Özder, Nazlı Pınar Kaya ve Didem İnselel, Ege Aydan gibi isimler yer alıyor.