DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Fatih Terim o ülkeden teklif aldığını açıkladı

Fatih Terim o ülkeden teklif aldığını açıkladı

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Floransa’da Çin’den teklif aldığını açıkladı. Fiorentina’nın 90. kuruluş yılı kutlamalarına davet edilenTerim, La Gazetta Della Sports’a konuştu. Milan’ın Çinli iş adamına satılmasını değerlendirirken Çin’den teklif aldığını ifade etti. Fatih Terim, teklif aldığını açıkladı Terim, “Berlusconi’siz bir Milan düşünülemez. Çinliler her şeyi satın alıyorlar. Bu inanılmaz. Bana da teklif geldi. Düşüneceğim ama

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Floransa’da Çin’den teklif aldığını açıkladı.

Fiorentina’nın 90. kuruluş yılı kutlamalarına davet edilenTerim, La Gazetta Della Sports’a konuştu. Milan’ın Çinli iş adamına satılmasını değerlendirirken Çin’den teklif aldığını ifade etti.

Fatih Terim, teklif aldığını açıkladı

Terim, “Berlusconi’siz bir Milan düşünülemez. Çinliler her şeyi satın alıyorlar. Bu inanılmaz. Bana da teklif geldi. Düşüneceğim ama Çin yemeklerini sevmiyorum” ifadelerini kullandı.

Türkiye Futbol Direktörü, daha önce Milan ve Fiorentina’da görev yapmıştı.

Türkiye ile 2019 yılına dek sözleşmesi bulunuyor

Hali hazırda Türk Milli Takımı ile sözleşmesi 2018 yılında sona erecek olan deneyimli teknik direktör daha önce yaptığı açıklamalarda görev süresi dolana kadar takımın başında kalacağını ifade etmişti.