DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Fenerbahçe tur avantajını Krasnodar’a kaptırdı!

Fenerbahçe tur avantajını Krasnodar’a kaptırdı!

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Krasnodar ile karşılaşan Fenerbahçe sahadan yenik ayrıldı. Rusya’da 1-0 kazanan Krasnodar, İstanbul’da oynanacak maç öncesinde avantajı eline geçirdi.Fenerbahçe, Rus temsilcilerinden Krasnodar’a konuk oldu. Krasnodar Stadyumu’nda oynanan UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçını kazanan taraf 1-0 ile Krasnodar oldu. Rus ekibine galibiyeti getiren golü 4. dakikada

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Krasnodar ile karşılaşan Fenerbahçe sahadan yenik ayrıldı. Rusya’da 1-0 kazanan Krasnodar, İstanbul’da oynanacak maç öncesinde avantajı eline geçirdi.Fenerbahçe, Rus temsilcilerinden Krasnodar’a konuk oldu. Krasnodar Stadyumu’nda oynanan UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçını kazanan taraf 1-0 ile Krasnodar oldu. Rus ekibine galibiyeti getiren golü 4. dakikada Viktor Claesson kaydetti.Temsilcimiz maça çok kötü bir başlangıç yaptı. Krasnodar’ın golüyse çok geçmeden geldi.4. dakikada Sağ kanattan açılan ortaya penaltı noktasına yakın bir noktadan kalecinin sağ köşesine cılız bir kafa vuruşu yapan Viktor Claesson topu ağlara gönderdi. Krasnodar karşılaşmada durumu 1-0’a getiriyor.Maçın mutlak hakimi ev sahibi ekip Krasnodar’dı. Fenerbahçe ilk yarıda Şener Özbayraklı ve Jeremain Lens ile etkili olmaya çalıştıysa da sağ kanat ikilisinin çabaları sonuç vermedi.38. dakikada Podberezkin ceza sahası içinden güzel bir şut çıkardı. Kaleci Volkan topu güçlükle kontrolü altına aldı. Krasnodar gole oldukça yaklaştı.

İlk yarı sonucu: Krasnodar 1-0 Fenerbahçe

Sarı lacivertliler, ikinci yarının ilk 15 dakikalık diliminde az da olsa etkili oldu. Orta sahada oyunu dengeleyen Sarı lacivertliler, duran toplarla tehlike yarattı.66. dakikada rakip takım değişikliğe gitti. Wanderson’ın çıkıp yerine Ricardo Laborde’nin girmesiyle Fenerbahçe’nin etkili oyun son buldu. Yapılan değişiklikle maçın görüntüsü ilk yarıya döndü.Krasnodar ikinci yarıda Fenerbahçe savunmasında bulduğu boşluklarla etkili oldu. Adam adama savunmayı tercih eden Fenerbahçe’nin bu taktiği başarısızlıkla sonuçlandı.Advocaat, Krasnodar’ın hamlesine bir misilleme yapmak istedi.72. dakikada Moussa Sow ve Emmanuel Emenike’yi oyundan alıp Ozan Tufan ve Fernandao’yu oyuna dahil eden Advocaat’ın bu hamlesi oyuna pozitif bir katkı sağlamadı.80. dakikada Krasnodar’ın kullandığı köşe vuruşunda Smolov kafayı vurdu ve top yan direğe çarpıp dışarı çıktı.89. dakikada Ceza sahasında rakibini geçen Alper Potuk’un ayağından çıkan şut, Krasnodar kalecisine takıldı.

Maç Sonucu: Krasnodar 1-0 Fenerbahçe

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçından mağlubiyetle ayrılan Sarı lacivertliler tur avantajını rakibine kaptırsa da 1-0’lık skor rövanş maçı için büyük bir dezavantaj yaratmıyor. Rövanş maçı 23 Şubat tarihinde Ülker Stadyumu’nda oynanacak.