DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Fenerbahçe’de Volkan Demirel devri kapanıyor mu?

Fenerbahçe’de Volkan Demirel devri kapanıyor mu?

Kayserispor maçında yediği gollerin ardından Volkan Demirel hakkında flaş bir karar alındı. File bekçisinin sezon sonunda gönderilmesi veya yedek bırakılması gündemde yer alıyor.Emre Belözoğlu’nun takımdan ayrılmasıyla 2015 yılından kaptanlığa yükselen Volkan Demirel’in Fenerbahçe’deki devri son buluyor. Son yıllarda eski performansından uzak olduğu dillendirilen 35 yaşındaki file bekçisinin Fenerbahçe’yle olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Fenerbahçe, Demirel

Kayserispor maçında yediği gollerin ardından Volkan Demirel hakkında flaş bir karar alındı. File bekçisinin sezon sonunda gönderilmesi veya yedek bırakılması gündemde yer alıyor.Emre Belözoğlu’nun takımdan ayrılmasıyla 2015 yılından kaptanlığa yükselen Volkan Demirel’in Fenerbahçe’deki devri son buluyor. Son yıllarda eski performansından uzak olduğu dillendirilen 35 yaşındaki file bekçisinin Fenerbahçe’yle olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Fenerbahçe, Demirel ile sözleşme yenilememeyi ya da sözleşme yenileyerek oyuncudan yedek olarak faydalmak istiyor.Uzun yıllardır Fenerbahçe’nin kalesini koruyan file bekçisi son oynanan Kayserispor maçında 4 farklı şekilde gol yedi.

1-Ceza sahası dışından şutu sektirdi, topu rakibin önüne tokatladı.

2-Bacak arasından gol yedi.

3-Ceza sahası içinde hakim olamasa da fazla hatası yoktu.

4-Orta sahadan gol yedi.

Volkan’ın yerine kim gelecek?

Fenerbahçe’nin planlatı doğrultusunda Volkan Demirel’in yerine gelmesi gündemde olan isimlerin başında David Ospina yer alıyor. Geçtiğimiz transfer dönemlerinde adı sıklıkla anılan Ospina, Arsenal’de forma giyiyor. 28 yaşındaki Kolombiyalı file bekçisi takımda Petr Cech’in yedeği konumunda bulunuyor.

Takım arkadaşlarıyla tartışma yaşadı

Kaybedilen maçların ardından toplantı gerçekleştiren oyuncular bunu Kayserispor maçında da tekrarladı.Maçtan ertesi sabahı gerçekleştirilen toplantıda söz alan Fenerbahçe kaptanı yabancı futbolcularla tartışma yaşadı.Toplantıda meydana gelen diyalogVolkan Demirel: Konuşuyoruz ama boşa konuşuyoruz. Artık konuşacak bir şey kalmadı. Görüyorum ki aramızda şampiyon olmak istemeyen, burada olmak istemeyen arkadaş çok.Josef: Herkes şampiyon olmak ister. Kimse kaybetmek için oynamaz.Volkan Demirel: O zaman neden en kritik maçları kaybediyoruz?Lens: Bu sözlerinle kimi kastettiğini açıklamak zorundasın.Volkan Demirel: Hiçbir şeyin zorunda değilim.Robin van Persie: Kimi kastettiği belli. Sadece kendisi ve birkaç kişinin takım için oynadığını düşünüyor. Geri kalanımızın şampiyonluğu istemediğini düşünüyor.