DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
François Hollande’ın kızına büyük şok!

François Hollande’ın kızına büyük şok!

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande’ın kızı hayatının şokunu yaşadı. Ev kiralamak için anlaştığı kişi tarafından dolandırıldı.\r\n\r\n

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande’ın kızı hayatının şokunu yaşadı.  Ev kiralamak için anlaştığı kişi tarafından dolandırıldı.Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande’ın Ekoloji Bakanı Segolene Royal ile yaptığı evlilikten dünyaya gelen kızları Flora Hollande, yaşadığı olay karşında şoka uğradı. Ayrı eve çıkmak isteyen Flora Hollande, ev kiralamak için arayışa geçti. Arama sonucunda bulduğu ev sahibi Flora Hollande’yi akıl almaz bir şekilde dolandırdı.

Ev sahibi kayıplara karıştı

Flora Hollande, yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte okuduğu okula yakın ev tutmak istedi. Bulduğu ev için Eylül ayında ev sahibiyle anlaştı. Piyasadaki evlerin oldukça altında olan ve 40 metrekarelik mobilyalı bir evdi. Paris’in güzel muhitlerinde bulunan ev için 1200 euro’ya anlaşıldı. Flora Hollande, annesi Ekoloji Bakanı Segolene Royal’i kefil gösterdi. İki aylık anlaşma için tam 2400 euro ev sahibinin hesabına gönderildi. Ev sahibine paranın ulaşması ile ortalıktan kaybolması bir oldu.

Flora Hollande suç duyurusunda bulundu

hollande-nin-kiziKiraladıkları eve yerleşmek için giden Flora Hollande ve Segolene Royal büyük bir şok yaşadı. Eve gittiklerinde evin kapısı kilitliydi. Ardından hemen ev sahibini arayan anne kız ev sahibine ulaşamadı. Tüm olanların hemen ardından kandırıldıklarını anlayan anne Flora Hollande, ev sahibi hakkında suç duyurusunda bulundu.