DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Fransa’da rehine krizi sanılan olay bakın ne çıktı?

Fransa’da rehine krizi sanılan olay bakın ne çıktı?

Fransa polisini harekete geçiren rehine krizi sanılan olay meğerse soygun girişimiymiş. Soygun girişiminde bulunan kişilerin amaçlarına ulaşamadıkları açıklandı.\r\n\r\n

Fransa polisini harekete geçiren rehine krizi sanılan olay meğerse soygun girişimiymiş. Soygun girişiminde bulunan kişilerin amaçlarına ulaşamadıkları açıklandı.Fransa’nın başkenti Paris’te yaşanan olay polisi harekete geçirdi. Polise gelen ihbarda bir seyahat şirketine silahlı bir kişi tarafından baskın yapıldığı ve içeridekileri rehin aldığı bilgisi verildi. İhbarın hemen ardından olay yerine gelen polis yaşanan olayın rehine krizi değilde, basit bir soygun olduğunu ifade etti. Rehine krizi sanılan olayın soygun girişimi olarak ortaya çıkması vatandaşları şoke etti.

Fransa halkı tedirgin oldu

fransaValilikten yapılan açıklama da ise seyahat acentesinde silahlı soygun girişiminde bulunan kişinin amacına ulaşılamadığı belirtildi. Ve bu kişinin yakalanması için bölgede büyük çaplı operasyon başlatıldığı açıklandı. Fransız televizyonları bu olayı akşam saatlerinde duyururken seyahat acentesinde rehine krizi olduğunu belirtmişti. Ve bu rehine krizinde 7 kişinin rehin aldığını ifade etmişti. Fakat olay basit bir soygun girişimi çıktı. Başkent Paris’te son zamanlarda yaşanan terör olaylarından dolayı halk büyük bir panik içerisine girmişti.