DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Fransa polisi, terör hazırlığındaki 4 kişiyi yakaladı

Fransa polisi, terör hazırlığındaki 4 kişiyi yakaladı

Fransa’nın Montpellier şehrinde bulunan bir eve baskın düzenleyen terörle mücadele ekipleri, terör hazılrığı yapan 4 kişiyi yakaladı. Fransa polisi, terör hazırlığındaki 4 kişiyi yakaladı. Fransa polisi, terör hazırlığındaki 4 kişiyi yakaladı Montpellier şehrinde bulunan bir apartman dairesine düzenlenen baskında 4 kişinin yakalandığı alınan bilgiler arasında. Bir süredir takip edilen kişinin yakalanması hedeflenirken, aralarında 16 yaşında bir

Fransa’nın Montpellier şehrinde bulunan bir eve baskın düzenleyen terörle mücadele ekipleri, terör hazılrığı yapan 4 kişiyi yakaladı. Fransa polisi, terör hazırlığındaki 4 kişiyi yakaladı.

Fransa polisi, terör hazırlığındaki 4 kişiyi yakaladı

Montpellier şehrinde bulunan bir apartman dairesine düzenlenen baskında 4 kişinin yakalandığı alınan bilgiler arasında. Bir süredir takip edilen kişinin yakalanması hedeflenirken, aralarında 16 yaşında bir genç kızında bulunduğu 4 kişi yakalandı.16 yaşındaki genç kızın sosyal medya üzerinden takip edilmesinin üzerine bir süre sonra Suriye’ye gideceği öğrenildi. 4 kişinin yakalanmasının ardından evde yapılan aramada bir çok patlayıcıların ve maddelerin üretimi için bir labaratuvarın bulunduğu ifade edildi.Evde yapılan arama sonrasında ulaşılan kimyevi maddelerin intihar hazırlığı şüphesinin olduğunu belirten güvenlik kaynakları “saldırı hazırlığı içerisinde olan kişiler” kapsamına alındığını belirtti.