DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Fransa’da korkunç patlama!

Fransa’da korkunç patlama!

Fransa’da meydana gelen korkunç patlamada onlarca kişi beton yığınlarının altında aldı. Patlamanın ise gaz kaçağından kaynaklandığı düşünülüyor.\r\n\r\n

Fransa‘da meydana gelen korkunç patlama da onlarca kişi beton yığınlarının altında aldı. Patlamanın ise gaz kaçağından kaynaklandığı düşünülüyor.Fransa’da bir bina patlamanın etkisiyle yerle bir oldu. Meydana gelen patlama ile 9 kişinin yaralandığı açıkladı. Adli kaynaklardan gelen bilgide ise patlamanın gaz kaçağından kaynakladığı ifade ediliyor. Yaralanan 9 kişiden 1’nin ise durumunun ağır olduğu bildirildi. Yaralılar hastaneye hemen hastaneye kaldırıldı.

Moloz yığınlarının altında kaldı

fransa-nin-dijon-kentinde-patlamaDijon kentindeki bir binada meydana gelen patlamada 9 kişi yaralanmıştı. 9 kişiden 8’i hastaneye kaldırılırken diğer 1 kişinin de hala moloz yığınlarının altında olduğu bildirildi. Patlamanın ardından olay yerine sevk edilen arama kurtarma ekipleri diğer 1 kişiyi bulmak için aramalara devam ediyor. Aramalar devam ederken patlama ile ilgili de hemen soruşturma başlatıldı.