DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Fransa’dan sığınmacılara yemek yasağı

Fransa’dan sığınmacılara yemek yasağı

Fransa’da bulunan Calais kentinde, sığınmacılara yemek dağıtılmasına ve seyyar du kabinlerine yasak getirildi. Alınan kararda sığınmacılara yemek dağıtılmayacak ve seyyar duş kabinleri kaldırılacak. Fransa’dan sığınmacılara yemek yasağı Fransa’da ki Calais kentinde bulunan sığınmacı kampı geçtiğimiz Ekim ayında boşaltılmıştı. Yeniden toplanmalarını engellemek isteyen belediye ise, bu sefer yasak getirerek harekete geçti. Calais Belediyesinin kararına göre, sığınmacılara yemek

Fransa’da bulunan Calais kentinde, sığınmacılara yemek dağıtılmasına ve seyyar du kabinlerine yasak getirildi. Alınan kararda sığınmacılara yemek dağıtılmayacak ve seyyar duş kabinleri kaldırılacak.

Fransa’dan sığınmacılara yemek yasağı

Fransa’da ki Calais kentinde bulunan sığınmacı kampı geçtiğimiz Ekim ayında boşaltılmıştı. Yeniden toplanmalarını engellemek isteyen belediye ise, bu sefer yasak getirerek harekete geçti. Calais Belediyesinin kararına göre, sığınmacılara yemek vermek ve duş için seyyar kabinleri kurmak yasaklandı.Fransa’da ki Calais kentinde bulunan sığınmacı kampını geçtiğimiz Ekim ayından kapatan belediye yeniden harekete geçti. Toplanmalarını engellemek isteyen belediye ise, bu sefer yasak getirerek harekete geçti.

Fransa Cumhurbaşkanı adayına yumurtalı saldırı. Emmanuel Macron, tarım fuarına katıldığı sırada yumurtalı saldırıya uğradı. İşte Fransa Cumhurbaşkanı adayı Emmanuel Macron’a yumurtalı saldırının ayrıntıları…

Fransa Cumhurbaşkanı adayına yumurtalı saldırı

Fransa Cumhurbaşkanı adayı Emmanuel Macron, yumurtalı saldırının yaşandığı anda bir tarım fuarında bulunuyordu. Başkent Paris’te düzenlenen tarım fuarına giden Fransa Cumhurbaşkanı Adayı Emmanuel Macron’a yumurtalar fırlatıldı. Emmanuel Macron, “Çözüm öneriyoruz ve bu konu hakkında konuşabiliriz fakat birbirimizin fikirlerine katılmadığımız zaman yumurta fırlatabiliriz. Bu Fransa politikasının bir parçası ve hep de öyle olmuştur” dedi.