DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Game of Thrones’un efsanevi karakteri hayatını kaybetti

Game of Thrones’un efsanevi karakteri hayatını kaybetti

Game of Thrones’un efsanevi karakteri 2,33 metre boyundaki başarılı basketbolcu Neil Fingleton, hayatını kaybetti.Amerika’da basketbol oynayan 2,33 metre boyu olan Neil Fingleton’dan acı haber geldi. Neil Fingleton, Game of Thrones dizisinde ‘Mag the Mighty’ karakterini canlandırıyordu. Başarılı isim 36 yaşında hayata gözlerini yumdu. Dünya’nın en uzun kişisi olarak seçilen Fingleton’un kalp yetmezliği nedeni ile hayatını kaybettiği

Game of Thrones’un efsanevi karakteri 2,33 metre boyundaki başarılı basketbolcu Neil Fingleton, hayatını kaybetti.Amerika’da basketbol oynayan 2,33 metre boyu olan Neil Fingleton’dan acı haber geldi. Neil Fingleton, Game of Thrones dizisinde ‘Mag the Mighty’ karakterini canlandırıyordu. Başarılı isim 36 yaşında hayata gözlerini yumdu. Dünya’nın en uzun kişisi olarak seçilen Fingleton’un kalp yetmezliği nedeni ile hayatını kaybettiği açıklandı.

Game of Thrones’un efsanevi karakteri hayatını kaybetti

36 yaşındaki Neil Fingleton, bir dönem Amerika’da basketbol oynamıştı. Bu başarılı kariyerini Kuzey Carolina Üniversitesi’nde basketbol üzerine aldığı eğitime bağlı kıldı. Amerika’nın sonrasında İspanya, Çin, İtalya, Yunanistan ve İngiltere’de de devam ettirdi. Basketbolun ardından da oyunculuk yapmaya başladı. Neil Fingleton ilk olarak 2015 yılında BBC dizisi Doctor Who’da rol almıştı. Bu dizide de kötü karakter The Fisher King’i canlandırdı.