DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Garry Rodrigues, Galatasaray’da

Garry Rodrigues, Galatasaray’da

Galatasaray, Yunan ekibi Paok’ta forma giyen Garry Rodrigues’i renklerine bağladı. Galatasaray devre arasındaki ilk transferini gerçekleştirdi. Garry Rodriguez ikinci yarıdan itibaren Sarı-kırmızılı formayı giyecek.Kanatlarda görev alabilen Rodriguez özellikle hızı ve çalımlarıyla dikkat çekiyor. Cape Verde’li oyuncu Yunanistan’ın PAOK takımında forma giyiyor. Galatasaray, Garry Rodriguez için PAOK’a 3.5 milyon Euro bonservis ücreti ödeyecek. Oyuncuya ise maç

Galatasaray, Yunan ekibi Paok’ta forma giyen Garry Rodrigues’i renklerine bağladı.

Galatasaray devre arasındaki ilk transferini gerçekleştirdi. Garry Rodriguez ikinci yarıdan itibaren Sarı-kırmızılı formayı giyecek.Kanatlarda görev alabilen Rodriguez özellikle hızı ve çalımlarıyla dikkat çekiyor. Cape Verde’li oyuncu Yunanistan’ın PAOK takımında forma giyiyor. Galatasaray, Garry Rodriguez için PAOK’a 3.5 milyon Euro bonservis ücreti ödeyecek. Oyuncuya ise maç başı ücretleri dışında yıllık 1.5 milyon Euro ödeyecek.Oyuncu bu akşam resmi sözleşme imzalamak için İstanbul’a gelecek. Kulübüyle anlaşma sağlanan Rodriguez ile çok küçük ayrıntılar konuşulacak ve ardından sözleşme imzalanacak. Anlaşmanın kaç yıllık olacağı henüz açıklanmadı ancak yarın konuyla ilgili Galatasaray cephesinde sözleşmenin ayrıntılı bilgilerinin açıklanması bekleniyor.

Garry Rodriguez kimdir?

27 Kasım 1990 tarihinde Hollanda’nın Rotterdam şehrinde doğan Rodrigues futbola amatör bir takım olan Xerxes Rotterdam’da başladı. Sonrasında Alman amatör futbol takımı olan Roctocker’a transfer oldu ancak bu durum uzun sürmedi ve oyuncu tekrar Hollanda’ya döndü. Bir süre daha futbola amatör olarak devam eden Garry Rodrigues, 2012 yılında Hollanda Ligi ekiplerinden ADO Den Haag’a transfer oldu.Oyuncu takımıyla resmi maça çıkmadan Hollanda 2.Ligi’nde mücadele eden Dortrecht’e kiralandı. İlk profesyonel maçına 10 Ağustos 2012 tarihinde Hollanda 2.Ligi’nde Emmen karşısında çıkarken ilk golünüyse 27 Ağustos 2012 tarihinde ve yine Hollanda 2.Ligi’nde Den Bosch’a karşı kaydetti. Rodrigues, Dotrecht takımında 23 maçta 5 gol attı ve 6 asist yaptı.1 sezonu Dortrecht’te kiralık olarak geçirdi ve ardından ADO Den Haag’a döndü ancak yine tek bir maça çıkmadan 300 bin Euro bonservis ücretiyle Bulgar ekibi Levski Sofya’ya transfer oldu. Böylece Rodrigues, ADO Den Haag kariyerinde maça çıkamadan ayrılmış oldu.Levski Sofya ile 47 maça çıkan Garry Rodriguez, 21 gol ve 14 asist ile oynadı. Bir sonraki sezon İspanya 2.Ligi ekibi Elche oyuncuyu 600 bin Euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattı. Ancak Rodriguez, Bulgaristan’daki performansının altında kaldı. Oynadığı 42 maçta takımına yanlızca 3 gol ve 3 asist ile katkı sağlayabildi. Rodriguez, 2015 yazında tanınmasını sağlayacak olan PAOK’a transfer oldu.Yunan ekibinde şu ana dek 58 maça çıkan Rodriguez, 13 gol attı ve 14 asist yaptı. PAOK’ta oldukça iyi bir performans sergileyen oyuncu PAOK taraftarının sevgilisi oldu.