DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Gelin adayının ismi ağızları açıkta bıraktı!

Gelin adayının ismi ağızları açıkta bıraktı!

Star Tv’da yayınlanan Zuhal Topal’la izdivaç programına katılan gelin adayının ismi ağızları açıkta bıraktı. Hayatınızda ilk defa duyacağınız o isim.. Son günlerde gündemden düşmeyen evlilik programları için bakanlık karar verdi. Alınan bu kararın karşısında sunucular neye uğradıklarını şaşırdılar. Bakanlık izdivaç programlarını yayından kaldırıyor. Bu kez ise evlenmek için programa katılan gelin adayının ismi duyanları şok

Star Tv’da yayınlanan Zuhal Topal’la izdivaç programına katılan gelin adayının ismi ağızları açıkta bıraktı. Hayatınızda ilk defa duyacağınız o isim..

Son günlerde gündemden düşmeyen evlilik programları için bakanlık karar verdi. Alınan bu kararın karşısında sunucular neye uğradıklarını şaşırdılar. Bakanlık izdivaç programlarını yayından kaldırıyor. Bu kez ise evlenmek için programa katılan gelin adayının ismi duyanları şok etti. Hayatınızda ilk defa duyacağınız o isimin hikayesini hanımefendi canlı yayında anlattı.

Gelin adayının ismi ağızları açıkta bıraktı!

Star Tv ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal’la izdivaça katılan hanımefendinin adı Yediyıl. Murat amca için programa katılan Yediyıl hanımefendinin bu ilginç isminin hikayesini canlı yayında izleyiciler ile paylaştı.

Yediyıl hanımın annesinin 7 yıl boyunca çocuğu olmamış 7 yılın ardından doğan çocukları için de Yediyıl ismini koymuşlar. Hanımefendi, “7 yıl sonra ben olunca ‘Yediyıl’ ismini veriyorlar” dedi.