DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Cem Yılmaz’dan hayranlarına G.O.R.A. 2 müjdesi

Cem Yılmaz’dan hayranlarına G.O.R.A. 2 müjdesi

Youtube kanalının iki milyon takipçiye ulaşmasını Cem Yılmaz hayranlarına verdiği güzel haberle kutladı. G.O.R.A. 2’nin çekimleri kısa süre sonra başlayacak.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz hayranlarına müjdeli haberi verdi. Youtube kanalı iki milyon kişiye ulaşan Cem Yılmaz bu gelişmeyi verdiği haberle kutladı. Abisi Can Yılmaz ile teşekkür videosu hazırlayan Cem Yılmaz müjdeyi böyle verdi.

G.O.R.A. 2 ne zaman çıkacak?

Ünlü komedyen Cem Yılmaz abisi ile hazırladığı teşekkür videsunda; “Önümüzdeki günlerde niyetimiz şu… Tezgahta G.O.R.A.’daki Arif ve Robot 216’yı başka bir maceranın içine sokmak. Zafer ağabey ve Ozan’la görüştüm Temmuz, Ağustos gibi inşallah G.O.R.A. 2’yi yazmaya çalışacağım…” diyerek hayranlarına müjdeli haberi verdi.Henüz filmin konusunu yazmaya başlamadığını açıklayan Cem Yılmaz, Temmuz, Ağustos gibi filmin konusunu yazmaya başlayacağını açıkladı. G.O.R.A. filmindeki gibi aksaklıklar olmazsa G.O.R.A. 2 2017’de vizyonda olacak.

G.O.R.A filminden bir sahne
G.O.R.A filminden bir sahne

G.O.R.A. konusu

Çekimleri 2002 yılında başlayan ancak aksaklıklardan dolayı 12 Kasım 2004 yılında vizyona giren G.O.R.A. filminin senaryosunu Cem Yılmaz yazdı. Filmde Cem Yılmaz, Rasim Öztekin, Özkan Uğur, Cezmi Baskın, Şafak Sezer, Özge Özberk, Ozan Güven ve Engin Günaydın gibi ünlü isimlerin rol aldı.  5 Milyon dolar bütçe ile film 26,2 milyon dolar hasılat yaptı. İMDB puanu 7,9 olan başarılı filmin konusu ise şöyle;Filmin ana karakteri Arif (Cem Yılmaz) Antalya’da halı tüccarlığı yapmaktadır. Arif uzaylılar tarafından kaçırılır ve G.O.R.A. isimli gezegene götürülür. Gezegende tutsak edilen Arif kurtulmak için türlü yollar denemektedir. Gezegene yaklaşan alev topu herkesin hayatını tehlikeye sokmuştur. Gezegeni alev topundan kurtaran Arif bu sırada gezegenin prensesi  Ceku ile tanışır. G.O.R.A. gezegeninin kötü karakteri Komutan Logar, prenses Ceku ile evlenip gezengenin yönetimini ele geçirmek ister.Komutan Logar’ın planını öğrenen Arif, prenses Ceku’yu gezegengen kaçarken yanında götürmek ister. G.O.R.A. filminde Arif ve Komutan Logar’ın heyecan dolu mücadelesi yer almaktadır.Türk sinema tarihinin en pahalı yapımlarından olan G.O.R.A. filminin devam filmi A.R.O.G’da ise Cem Yılmaz, Özge Özberk, Ozan Güven, Zafer Algöz, Hasan Kaçan, Nil Karaibrahimgil gibi ünlü isimler rol aldı.Film için ayrılan 8,5 milyon dolar il  A.R.O.G. filmi toplam 19.736.977 milyon dolar hasılat yaptı.Cem Yılmaz’ın G.O.R.A. 2 müjdesi hayranlarını şimdiden sevindirmiş duruma.