DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Gücenecekseniz Oynamayalım

Gücenecekseniz Oynamayalım

Merhaba Dostlarım,   Birilerinin kafasında oluşan imajınız size ait olmayabilir ve siz o kafada olmayabilirsiniz ama illa ki bir imaj yaratılacaksa bu asla sizdeki mevcut bulunan değil, ihtiyaçlara göre şekillenen imaj olacaktır.   Ağzınızla tutacağınız kuşlarla kurabileceğiniz kuş cennetine rağmen sizi beceriksiz ilan edecek birileri var ise, geçmiş olsun, becerebileceğinizin ihtimali bile bitmiştir.   Kimin

Merhaba Dostlarım,

 

Birilerinin kafasında oluşan imajınız size ait olmayabilir ve siz o kafada olmayabilirsiniz ama illa ki bir imaj yaratılacaksa bu asla sizdeki mevcut bulunan değil, ihtiyaçlara göre şekillenen imaj olacaktır.

 

Ağzınızla tutacağınız kuşlarla kurabileceğiniz kuş cennetine rağmen sizi beceriksiz ilan edecek birileri var ise, geçmiş olsun, becerebileceğinizin ihtimali bile bitmiştir.

 

Kimin işine nasıl geldiğinize dikkat etmelisiniz, rolünüzü iyi sezip, buna yönelik adımlar atmalısınız ki, çarklar istenilen şekilde ve istenilen hedefe doğru çevrilsin.

 

Bu uğurda evrilen siz, belki bir öncekinden farklı olacaksınız ama herkese iyi geleceğinizden şüpheniz olmasın.

 

Şayet, tüm isteğiniz buysa.

 

Sizden, maddenin sıvı hali olmanızı isterler ki, sunacakları her kabın şekline kolaylıkla sığabilesiniz. Bu sayede sığacağınız gönüllerden sıradağlar oluşturabilirsiniz.

 

Ağır olmasın ama herkes bir yular geçirme hevesindedir, bilesiniz.

 

Aklınızı kullanmanız, sezgileriniz, öngörüleriniz ve bunlara bağlı yaklaşımlarınız hedef kitlenizde feci bir gücenme yaratmaktadır.

 

Epey bir fazla sayıdadırlar kendileri, malesef.

Az bilirler ama sizden çok bildikleri kabul görülür,
Az severler ama çok sevdikleri gibi bir izlenimle karşınıza dikilebilir.
Azımsarlar, görmezden gelirler ama gözbebeklerinde olduğunuza dair algıyı kolay oluştururlar.
Önem sıralamalarına yedekten dahi girmeniz ihtimal değilken, vereceğiniz önemi nirvanaya çıkartmak tek uğraşılarıdır.

Aslında bu saydıklarımın tek bir gerekçesi var;

Kendilerinin ne olmadıklarını bilmektedirler lakin duygu kalabalığına getirmek suretiyle, üstün karakterleri zayıflığa çekerek, gerçeği kamufle etmek.

Bunlara karşı yapılacak tek şey var.

Raylar bozuksa treni durdurun, çekin imdat frenini ve istasyon beklemeden inin toprağa. Uygulama boşluğu doğacağından ya iç savaş çıkacak ya da halden durumdan ders çıkaracaklar. Ama her iki teoride de zarar görmeyecek olan tek ve tek siz olacaksınız.

Kendinizin farkında kalmaya çalışın ve yolculuğunuza zarar verilmesine, ruhunuzun incitilmesine izin vermeyin.

Siz bunları yaparken birileri gücenebilecektir. Şayet ne için neyi yaptığınızı bile bile güceneceklerse oyunlarınıza onları dahil etmeyin.

Şunu asla unutmayın;
Siz kendinize gereken değeri ve önemi göstermezseniz ve göstermek yerine gizleyip baskılayanlar olursa, kaybeden siz olursunuz. Başkası egolarından sıyrılıp ta sizin değerinizi asla önemsemez.

Düşünün ve sevgiyle kalın…