DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Gurbetçi ailenin arabası alev topuna döndü

Gurbetçi ailenin arabası alev topuna döndü

Almanya’da yaşayan gurbetçi ailenin arabası alev topuna döndü. Gurbetçi aile aracını memleketi Konya’da bırakıp Almanya’ya dönmüştü.Almanya’da ikamet eden gurbetçi ailenin Türkiye’de bıraktığı arabası bilinmeyen bir nedenden dolayı alev aldı. Yangının neden çıktığı ise henüz bilinmiyor. Araç Konya’nın Kulu ilçesinde garaj içerisinde bulunuyordu. Yangın ile ilgili gelen ilk bilgiler arasında, Almanya’da yaşayan gurbetçi Korkmaz Y.’nin evinden

Almanya’da yaşayan gurbetçi ailenin arabası alev topuna döndü. Gurbetçi aile aracını memleketi Konya’da bırakıp Almanya’ya dönmüştü.Almanya’da ikamet eden gurbetçi ailenin Türkiye’de bıraktığı arabası bilinmeyen bir nedenden dolayı alev aldı. Yangının neden çıktığı ise henüz bilinmiyor. Araç Konya’nın Kulu ilçesinde garaj içerisinde bulunuyordu. Yangın ile ilgili gelen ilk bilgiler arasında, Almanya’da yaşayan gurbetçi Korkmaz Y.’nin evinden gelen dumanları fark eden komşusu hemen harekete geçti.

Gurbetçi ailenin arabası alev topuna döndü

Komşusunun garajından dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar hemen itfaiye ekiplerine haber verdiler. Gelen ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ettiler. Yangın yaklaşık bir saat içerisinde söndürülürken, araç küle dönmüştü. Güvenlik güçleri ise yangının neden kaynaklandığına ilişkin soruşturma başlattı.

Sıla yolunda feci kaza : 1 Türk hayatını kaybetti

Sıla yolunda feci kaza meydana geldi. Türkiye’ye gelmek için yola çıkan gurbetçi vatandaş trafik kazasında hayatını kaybetti.Hollanda’dan Türkiye’ye gitmek için yola çıkan gurbetçi Macaristan’da meydana gelen feci trafik kazasında hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden gurbetçi vatandaşın isminin Aziz Soner Koca olduğu belirtildi. Macaristan’da yaşanan kazayı yoğun sis dolayısı ile fark edemeyen sürücüler zincirleme kazaya karıştı. Sabahın ilk saatlerinde yaşanan bu kaza duyanları derinden etkiledi. Kaza bir tırın emniyet şeridinde, diğer tırın da hemen yanındaki şeritte durması ile meydana geldi.

1 Türk hayatını kaybetti

Sıla yolunda meydana gelen korkunç kazanın hemen ardından Macaristan Dışişleri Bakanlığı’ndan açıklama geldi. Bakanlıktan gelen açıklamada meydana gelen feci kazada Türk, Bulgar ve Romen vatandaşların olduğu belirtildi. Kazada 42 yaşındaki aslen Karamanlı olan Aziz Soner Koca hayatını kaybetti. Aziz Soner Koca’nın Hollanda’nın Utrecht şehrinde ikamet ettiği bildirdi. Aziz Soner Koca’nın cenazesi memleketi olan Karaman’da toprağa verilecek.