DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Gurbetçi ailenin korkunç kazası: Ölü ve yaralılar var

Gurbetçi ailenin korkunç kazası: Ölü ve yaralılar var

Almanya’dan Hollanda’ya giderken gerçekleşen kazada ölü ve yaralılar meydana geldi. Nevşehirli olan aile nişan töreni için Almanya’dan Hollanda’ya yol çıktıları sırada kaza yaptılar. Gurbetçi ailenin korkunç kazası: Ölü ve yaralılar var Almanya’dan Hollanda’ya giderken gerçekleşen kazada ölü ve yaralılar meydana geldi. Nevşehirli olan aile nişan töreni için Almanya’dan Hollanda’ya yol çıktıları sırada kaza yaptılar, kaza

Almanya’dan Hollanda’ya giderken gerçekleşen kazada ölü ve yaralılar meydana geldi. Nevşehirli olan aile nişan töreni için Almanya’dan Hollanda’ya yol çıktıları sırada kaza yaptılar.

Gurbetçi ailenin korkunç kazası: Ölü ve yaralılar var

Almanya’dan Hollanda’ya giderken gerçekleşen kazada ölü ve yaralılar meydana geldi. Nevşehirli olan aile nişan töreni için Almanya’dan Hollanda’ya yol çıktıları sırada kaza yaptılar, kaza esnasında  ölü ve yaralılar meydana geldi. Nevşehir’in Abuşağı köyünden olan ailenin otomobili virajda kayması nedeniyle ağaca çarparak durabildi.

FİB Haber’in haberine göre aracın içinde Bektaş Arısoy ve ailesi bulunuyordu. 5 kişinin bulunduğu otomobilde Bektaş Arısoy’un ailesi Gül Arısoy hayatını kaybetti. Seyir halindeyken gerekleşen kazada sürücü, torunu ve torununun eşi yaralı olarak kurtuldu.

Hayatını kaybeden Gül Arısoy’un cenazesi ise Nevşehir’de toprağa verilecek.

Almanya’da meydana gelen korkunç kazada çok sayıda araç hurdaya döndü. Meydana gelen kazada ise 3 kişi hayatını kaybetti. Çok sayıda da yaralının olduğunu bildirildi.

3 kişi yaşamını yitirdi

almanya-kazaMünster bölgesinin Bundesstrasse 54 caddesi üzerinde bir kamyonun çok sayıda araç ile çarpışmasıyla feci kaza meydana geldi. Westfaelischen Nachrichten gazetesinden kaza ile ilgili gelen ilk habere göre, kazada 3 kişi yaşamını yitirdi. 3 kişinin hayatını kaybettiği zincirleme kazada çok sayıda kişininde yaralandığı belirtildi.Kuzey Ren Vestfalya eyaletindeki Münster bölgesinde meydana gelen kaza Almanya saatiyle 6.25’te gerçekleşti. Zincirleme kazanın meydana geldiği o yol uzun süreliğine trafiğe kapatıldı. Yolun kapatılmasının hemen ardından olay yerine itfaiye ekipleri ve polis ekipleri gönderildi.