DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Gurbetçi eski kocadan eşine hain oyun

Gurbetçi eski kocadan eşine hain oyun

Frankfurt’ta yaşayan bir gurbetçi eski eşine akıl almaz oyun oynadı. İnternette eşini hayat kadını olarak tanıtan adam 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Almanya’da eşi benzeri görüşmemiş bir olay yaşandı. Frankfurt’ta yaşayan bir vatandaş, Türkiye’nin Kırşehir şehrinde ikamet eden eski eşiyle barışmak istedi. Eşi istediğini reddedince eski koca eşine sosyal medyada tuzak kurdu.

Eşini hayat kadını olarak tanıttı

Eski eşinin numarasını ve adresini yetişkin siteleri ve sosyal medyada duyuran adam eski eşini hayat kadını olarak tanıttı.Kırşehir’de ailesiyle yaşadığı öğrenilen kadının evine erkeklerin gelmesi üzerine, eski koca hakkında suç duyurusunda bulundu.İnternette talihsiz kadının adresini alan kişiler kapısına kadar gitti. Ailenin ve mahallelinin kadını kaçıran olayda kapıya kadar gelen kişilerle de kavga edildi.

Eski eşinin resimlerini montajlamış

Eşini hayat kadını olarak tanıtan adam ayrıca fotomontajla eski eşinin uygunsuz fotoğraflarını oluşturdu. Olay kadının iş yerine kadar sıçrayınca orada da huzurun kaçmasına neden oldu.Eski koca tehdit suçundan kesinleşmiş 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.Türkiye’ye geldiği takdirde tutuklanacak.