DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Hamit ve Halil Altıntop kardeşler karşı karşıya geldi

Hamit ve Halil Altıntop kardeşler karşı karşıya geldi

Almanya Ligi Bundesliga’nın 22. haftasında maç öncesi maç fazlasıyla 13. basamakta bulunan Augsburg, sonuncu Darmstadt 98 deplasmanına konuk oldu. Altıntop kardeşlerden Halil’in takımı Augsburg, Hamit’in takımı Darmstadt 98’i 2-1 mağlup etti.İlk yarısı golsüz sona eren maçta ilk üstünlük skoru 47. dakikada geldi. Heller topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Dakikalar 57’yi gösterirken Augsburg’ta Veerhaegh

Almanya Ligi Bundesliga’nın 22. haftasında maç öncesi maç fazlasıyla 13. basamakta bulunan Augsburg, sonuncu Darmstadt 98 deplasmanına konuk oldu. Altıntop kardeşlerden Halil’in takımı Augsburg, Hamit’in takımı Darmstadt 98’i 2-1 mağlup etti.İlk yarısı golsüz sona eren maçta ilk üstünlük skoru 47. dakikada geldi. Heller topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Dakikalar 57’yi gösterirken Augsburg’ta Veerhaegh kazanılan penaltıyı gole çevirmesiyle konuk ekip maça denge getirdi. 85. dakikada maçın skorunu tayin eden golü Augsburglu Bobadilla kaydetti ve karşılaşma 2-1 Augsburg lehine sonuçlandı.Darmstadt 98 takımının kaptanı Aytaç Sulu ile Hamit ve Halil Altıntop kardeşler maçta 90 dakika sahada kalmayı başardı. Bu üçlüden skora herhangi bir katkı gelmedi.

İki takımın puan durumu ve gelecek haftaki fikstürü

20. haftada Borussia Dortmund maçından galibiyetle ayrılan Darmstadt 98, bu galibiyetin ardından çıktığı 2. maçta da mağlubiyet elde etti. Lig dibinde bulunan ekip en yakın rakibi Ingolstadt’ın 6 puan gerisinde 12 puanla son sırada yer alıyor. Ingolstadt’ın bir maçı eksik durumda.Son iki haftada Mainz ve Leverkusen maçlarından mağlubiyetle ayrılan Augsburg ise Bundesliga’daki 7 galibiyetini elde ederek puanını 27 yaptı ve maç fazlasıyla 11. sıraya yükseldi.Darmstadt 98, gelecek hafta Werder Bremen ile deplasmanda karşılaşacak. Augsburg ise evi WWK Arena’da lig ikincisi Red Bull Leipzig’i ağırlayacak.