DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Hangi yeni dizi, hangi kanalda yayınlanacak?

Hangi yeni dizi, hangi kanalda yayınlanacak?

Yepyeni ve birbirinden başarılı dizilerin başlayacağı yeni sezonda, hangi dizi hangi kanalda yayınlanacak? sorusu en çok merak edilenler arasında. İlk bölümleriyle ekranlara gelmeye hazırlanan dizilerin çoğu tanıtım fragmanlarını yayınladı bile. Hangi yeni dizi, hangi kanalda yayınlanacak? Peki ekranlara gelmeye hazırlanan bu yeni diziler hangi kanallarda yayınlanmaya başlayacak? İşte ekranların yepyeni dizileri… 1-İnsanlık Suçu Adana’da garsonluk

Yepyeni ve birbirinden başarılı dizilerin başlayacağı yeni sezonda, hangi dizi hangi kanalda yayınlanacak? sorusu en çok merak edilenler arasında. İlk bölümleriyle ekranlara gelmeye hazırlanan dizilerin çoğu tanıtım fragmanlarını yayınladı bile. Hangi yeni dizi, hangi kanalda yayınlanacak? Peki ekranlara gelmeye hazırlanan bu yeni diziler hangi kanallarda yayınlanmaya başlayacak? İşte ekranların yepyeni dizileri…

1-İnsanlık Suçu

Adana’da garsonluk yaparak ailesiyle geçinmeye çalışan Cemal, babasının ölümüyle bir amcası olduğunu öğrenir. Hayatını değiştirecek olan amcası Sami Gökdemir, göründüğü kadar masum mudur? Annesinin tüm itirazlarına rağmen amcasının teklifini kabul eden Cemal, kuzeninin nişanlısını aşık olacaktır. Cemal için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Çok yakında ekranlara gelmesi planlanan İnsanlık Suçu dizisi Kanal D ekranlarında sizlerle birlikte olacak.

İnsanlık Suçu dizisi tanıtım fragmanını izlemek için tıklayınız.

İnsanlik Sucu

2-Mehmed Bir Cihan Fatihi

Başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu’nun bulunduğu Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde, Osmanlı döneminin en önemli padişahlarından Fatih Sultan Mehmed’in hayatı konu olacaktır. Birbirinden başarılı kadroya sahip olan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi çok yakında Kanal D ekranlarında!

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi tanıtım fragmanını izlemek için tıklayınız.

Mehmed Bir Cihan Fatihi

3- Tehlikeli Karım

İlk tanıtım fragmanıyla ilgi çekmeyi başaran Tehlikeli Karım dizisinde, evli bir çiftin aralarındaki ilişkinin her geçen gün daha da tehlikeli bir hal alması konu ele alınır. Başrollerinde Gonca Vuslateri, Seçkin Özdemir, Mustafa Üstündağ ve Bige Önal’ın bulunduğu Tehlikeli Karım dizisi çok yakında Show Tv ekranlarında!

Tehlikeli Karım dizisi ilk tanıtım fragmanını izlemek için tıklayınız.

Tehlikeli Karım

4- Avlu

Sezonumuzda en çok merak uyandıran diziler arasında yer alan Avlu dizisi, 22 Mart Perşembe günü ekranlarda olmayı planlıyor. Kadınların yer aldığı hapishane hikayesini konu alan yeni dizi ‘Bir Avluya Kaç Ömür Sığar?’ sloganıyla tanıtımını yaptı. Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse, Kenan Ece, Teoman Kumbaracıbaşı ve Ruçhan Çalışkur gibi başarılı isimlerin bulunduğu Avlu dizisi çok yakında Star Tv ekranlarında!

Avlu

5- Nefes Nefese

Başrollerinde Uğur Yücel, Şükrü Özyıldız, Melisa Şenolsun gibi başarılı isimlerin yer aldığı yeni dizi Nefes Nefese, çok yakında Star Tv ekranlarında yer alacak. Yıllar sonra annesinin Suriye’de olduğunu öğrenen Rüya’nın hikayesini anlatmaktadır.

Nefes Nefese

6- Yasak Elma

Çok yakında ekranlarda olması planlanan Yasak Elma dizisinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Yasak Elma dizisinde Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece, Sevda Erginci, Şafak Pekdemir, Barış Aytaç, İrem Kahyaoğlu, Kıvanç Kasabalı, Nilgün Türksever, Sinan Eroğlu, İlker Kaboğlu, Ayşegül Çınar ve Tuğçe Koçak gibi gibi başarılı isimler yer alacak. Dizide  iki kardeşin birbirinden farklı öyküsü ele alınacak. Birbirine hem çok düşkün hem de çok farklı kişiliklere sahip olan bu iki kardeşin, iş hayatlarındaki ani değişimler hayatlarındaki dönüm noktası olacaktır.