DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
‘Hangimiz Sevmedik’ dizisinin Itır’ı diziden ayrıldı

‘Hangimiz Sevmedik’ dizisinin Itır’ı diziden ayrıldı

TRT1’in başarılı dizisi ‘Hangimiz Sevmedik’te ayrılık var.

TRT1‘in başarılı aile dizisi ‘Hangimiz Sevmedik’te izleyicileri üzen ayrılık yaşandı. Dizide ‘Itır’ karakterine hayat veren Selen Soyder diziden ani bir kararla ayrıldı. Peki Selin Soyder yerine kim geldi? İşte ayrıntılar…

Selen Soyder (Itır) diziden neden ayrıldı?

TRT1’in başarılı dizisi ‘Hangimiz Sevmedik‘te Itır karakterine hayat veren Selen Soyder diziden ayrıldı. Başarılı oyuncunun dizinin başrolünde oynayan Can Yaman’la kavga ettiği için diziden ayrıldığı öğrenildi.

Hangimiz Sevmedik – Selen Soyder’in yerine kim gelecek?

Başarılı oyuncu Selen Soyder’in ani ayrılık karar sonrası, Itır karakteri için Sezgi Sena Akay’a teklif gönderildi. Teklif sonrası dizi çekimleri için Sezgi Sena Akay sete gitti. Ancak BSK Yapım, çekimler başlamadan Akay ile çalışmaktan vazgeçti.hangimiz sevmedikArdından yeni oyuncu arayışına giren Yapım, Yeliz Kuvancı ile anlaştı.Sezgi Sena Akay’ın menajeri, “Yapımcı firma, Akay’la tanışma talebinde bulunmuştur. Her iki taraf da henüz anlaşmaya varmamışken, oyuncumuzun dizide yer alacağına istinaden haberler çıkmıştır” açıklamasını yaptı.BSK Yapım konuyla ilgili, “Sezgi Sena sete geldi, gezdi ama anlaşma yapmadık. Zaten o günlerde sete de ara vermiştik. Yeliz Kuvancı‘yla anlaştık.”