DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
‘Hayat Şarkısı’ dizisinin Nurgül’ü ayrıldı

‘Hayat Şarkısı’ dizisinin Nurgül’ü ayrıldı

Kanal D’nin başarılı dizisi ‘Hayat Şarkısı’nda ayrılık var. Başrollerini; Burcu Biricik, Birkan Sokullu ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın paylaştığı dizinin 15. bölümünde kadroya ‘Nurgül’ karakteriyle dahil olan başarılı oyuncu Filiz Ahmet diziden ayrıldı. Filiz Ahmet kimdir?15 Nisan 1981’de Makedonya’da hayata gözlerini açtı. Şimdilerde dizi, sinema ve tiyatro oyunculuğu yapan başarılı sanatçı 2003 yılında Üsküp Güzel Sanatlar Akademisi,

Kanal D’nin başarılı dizisi ‘Hayat Şarkısı’nda ayrılık var. Başrollerini; Burcu Biricik, Birkan Sokullu ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın paylaştığı dizinin 15. bölümünde kadroya ‘Nurgül’ karakteriyle dahil olan başarılı oyuncu Filiz Ahmet diziden ayrıldı.

Filiz Ahmet kimdir?15 Nisan 1981’de Makedonya’da hayata gözlerini açtı. Şimdilerde dizi, sinema ve tiyatro oyunculuğu yapan başarılı sanatçı 2003 yılında Üsküp Güzel Sanatlar Akademisi, tiyatro bölümünde mezun oldu. Üsküp Türk Tiyatrosu’dan uzun yıllar çalışan Filiz Ahmet ayrca, usta tiyatro sanatçısı Lütfü Seyfullah’ın torunudur. Türkiye’de dizi, tiyatro ve sinema projelerinde çalışmadan önce Üslüp’te yaşamaktaydı.Lise’de tıp eğitimi alan Filiz Ahmet ana dili Türkçe dışında, 6 dil daha bilmektedir. (Makedonca, Arnavutça, İsveççe, İngilizce, Sırpça, Bulgarca) 2007 – 2009 yıllar arasında ATV’de yayınlanan ‘Elveda Rümeli’ isimli dizide Zarife karakteriyle kendini gösterdi. Elveda Rumeli dizisi bittikten sonra ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde ‘Nigar Kalfa’ karakteriyle hayranlarının karşısına çıktı. Muhteşem Yüzyıl dizisindeki rolü bittikten sonra Fox Tv’de ‘Ruhumun Aynası’ isimli dizide Gülpare karakterine hayat verdi. En son ‘Hayat Şarkısı’ dizisine katılan oyuncu 10.01.2017 yayınlanan bölümünde diziden ayrıldı.