DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Huzurevi çalışanı 14 yaşlıyı birden…

Huzurevi çalışanı 14 yaşlıyı birden…

Kanada’da bulunan bir huzurevinde hemşire olarak çalışan bayan 9 yıl içerisinde tam 14 yaşlıyı zehirleyerek öldürdüğü ortaya çıktı. Huzurevi çalışanı bu yaptığıyla şoke etti.Kanada’da faaliyet gösteren huzurevinin eski çalışanlarından olan bir hemşirenin yaptığı akıllara durgunluk getirdi. Woodstock kentindeki huzurevinde çalışan hemşire geçtiğimiz yıl 8 yaşlıyı öldürdüğü gerekçesi ile tutuklanmıştı. Daha sonrasında yapılan araştırmalarda zanlı hemşirenin 6

Kanada’da bulunan bir huzurevinde hemşire olarak çalışan bayan 9 yıl içerisinde tam 14 yaşlıyı zehirleyerek öldürdüğü ortaya çıktı. Huzurevi çalışanı bu yaptığıyla şoke etti.Kanada’da faaliyet gösteren huzurevinin eski çalışanlarından olan bir hemşirenin yaptığı akıllara durgunluk getirdi. Woodstock kentindeki huzurevinde çalışan hemşire geçtiğimiz yıl 8 yaşlıyı öldürdüğü gerekçesi ile tutuklanmıştı. Daha sonrasında yapılan araştırmalarda zanlı hemşirenin 6 yaşlıyı daha öldürdüğü ortaya çıktı.

Huzurevi çalışanı 14 yaşlıyı birden öldürmüş

Elizabeth Wettlaufer isimli hemşirenin 2007 ve 2016 yılları arasında çalıştığı bakım evlerinde 8 yaşlıyı birden öldürüldüğü için tutuklanmıştı. Tutuklanan hemşire bugün woodstock kentindeki mahkemede hakim karşısına çıktı. Mahkeme karşısına çıkmadan önce Ontario Eyalet Polisi OPP’den  açıklama geldi. Ontario Eyalet Polisi OPP’den yapılan açıklamada hemşirenin öldürdüğü kişilerin yakınları ile görüşülüp soruşturmanın derinleştiği belirtildi. Ve ortaya çıkan bilgilerde hemşirenin 6 yaşlıyı daha öldürdüğü açıklandı.

İşkence uygulamış

Zanlı hemşirenin 6 kişiden 4’ünün ilaç 2’sini de işkence uygulayarak öldürmüş. Son zamanlarda ortaya çıkan 6 kişinin öldürüldüğüne ait delillerde mahkemeye sunuldu. Hemşire Elizabeth Wettlaufer, yaşları 57 ile 96 arasında değişen 8 yaşlıdan 6’sını ilaçla, 2’sini de işkenceyle öldürdüğü ihbarı üzerine yakalanmış ve tutuklanmıştı.