DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
İçerde 20. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı / 6 Şubat Pazartesi

İçerde 20. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı / 6 Şubat Pazartesi

Show Tv’nin başarılı dizisi İçerde 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Şubat Pazartesi İçerde dizisinde neler olacak? İşte İçerde son bölümde yaşananlar.

İçerde 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Pazartesi günlerinin en çok izlenen dizisi İçerde’nin 19. bölümünün ardından herkes 6 Şubat Pazartesi günü yeni bölümüyle ekrana gelecek ‘İçerde 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı?’sorusunun yanıtını merak ediyor. Her bölümüyle izleyiciden tam not almayı başaran dizinin yeni bölümünde neler oldu? Dizi son bölümüyle reytinglerde kaçıncı sırada yer aldı? İçerde dizisi hakkında tüm merak edilenler yazıda.Dizinin henüz fragmanı yayınlanmadı. Yeni bölümün ardından ilk bölümden bir kesit yayınlanması bekleniyor.

İçerde 20. Bölüm Fragmanı

İÇERDE 18. BÖLÜM ÖZETİ

Dizinin geçen hafta yayınlanan bölümünde ortaya çıkan Yaşar karakteri babasını öldürenin Celal olduğunu öğrenmiş ve Celal’den intikam almaya yemin etmişti.Melek’in Celal’in öz kızı olduğunu öğrenen Yeşim, sinirlerine hakim olamayıp Sarp ile olan ilişkisini Celal’e anlatır. Öfkeden deliye dönen Celal, Sarp’ı Davut’un deposuna çağırdı ve hesap sordu. Sarp’ı ölümle cezalandırmakta kararlı olan Celal, Sarp ile hesaplaşırken gelen telefonla Coşkun ve Yaşar’ın kızı Melek’i kaçırdığını öğrenir.Celal’i boş bir depoda bombayla patlatmak isteyen Yaşar’ın planları Sarp sayesinde alt üst olur ve Celal ve ekini ölümden döner.Melek’in hayatına karşılık Celal’i tek buluşmaya çağıran Yaşar büyük bir oyunun içinde bulur kendini. Yine Sarp’ın planı sayesinde Celal, Yaşar ve Coşkun’u ele geçirir ancak tam o sırada Yusuf Müdür ve ekini olay yerine gelir Coşkun ve Yaşar’ı oradan alır götürür.Artık Sarp, Celal ve Mert Coşkun’un peşindedir. Celal geçmişte yaptıklarını Mert ve Melek’in öğrenmemesi için Coşkun’u öldürme peşinde, Mert ailesini, Sarp ise kardeşine ne olduğunu öğrenmek ister.Köşeye sıkıştığının farkına varan Coşkun’un sığınacağı tek kişi Yaşar’dır.

16. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Celal Sarp ve Melek arasında bir şey olup olmadığını öğrenmek için peşine adamını takar ve tembihler “Melek’in yanında Sarp’ı gördüğün an bana haber vereceksin” diye.Avukat’ın vurduğu Yusuf Müdürün eski eşi ortaya çıkar. Yusuf Müdür, kendine gelir.Celal, Almanak planını devreye sokar. Artık herkes Alyanak’ı  ‘Celal’in bitiremediği adam’ olarak bilecektir.Leyla’nın evinden çıkan görüntüleri silen Mert, bir kopyasını kendi izlemek için saklar. Evinde görüntülerin kopyasını izleyen Mert, Leyla ile Sarp’ın iş birliğini öğrenir.Mert’in evine gelen Eylem’in acile bilgisayarı kullanması gerekir. Mert’in bilgisayarını açtığında Sarp’ın görüntülerini görür. Görüntüleri telefonuna kaydeden Eylem hemen Sarp’a haber verir. Sarp, Mert’in evine gizlice girer görüntüleri alır ancak, Mert’in Eylem’in yaptığı her şeyden haberi vardır.Melek’in evi terk etmesine Celal çok üzülür. Celal’in üzüntüsünü gören Yeşim bu durumdan şüphelenir. Celal’in öz kızı olmasından şüphelenir ve Melek’in evinden aldığı örneklerle DNA testi yaptırır ve  Melek’in Celal’in öz kızı olduğunu öğrenir. Melek, Celal’i affetmeme konusunda kararlıdır.