DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
İçerde 21. bölüm fragmanı | 13 Şubat İçerde fragmanı yayınlandı mı?

İçerde 21. bölüm fragmanı | 13 Şubat İçerde fragmanı yayınlandı mı?

Show Tv’nin heyecanla izlenen dizisi İçerde’nin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İçerde 21. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bu akşamki efsane bölümün ardından herkes ’13 Şubat İçerde fragmanı yayınlandı mı?’ yayınladı mı diye merak ediyor. Dizinin yeni bölümü ise 13 Şubat 2017 Pazartesi günü saat 20.00’da ekranlara gelecek.Başrollerini Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Damla

Show Tv’nin heyecanla izlenen dizisi İçerde’nin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İçerde 21. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bu akşamki efsane bölümün ardından herkes ’13 Şubat İçerde fragmanı yayınlandı mı?’ yayınladı mı diye merak ediyor. Dizinin yeni bölümü ise 13 Şubat 2017 Pazartesi günü saat 20.00’da ekranlara gelecek.Başrollerini Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Bensu Soral, Nihal Koldaş gibi önemli isimlerin paylaştığı dizi kısa sürede fenomen hale geldi. Herkesin büyük bir ilgiyle izlediği dizi İçerde’de son bölümde yaşananların ardından izleyiciler yeni bölümü merakla bekliyor. Bakalım İçerde 21. bölüm de neler yaşanacak?

İçerde 21. bölüm fragmanı izle

İÇERDE 18. BÖLÜM ÖZETİ

Dizinin geçen hafta yayınlanan bölümünde ortaya çıkan Yaşar karakteri babasını öldürenin Celal olduğunu öğrenmiş ve Celal’den intikam almaya yemin etmişti.Melek’in Celal’in öz kızı olduğunu öğrenen Yeşim, sinirlerine hakim olamayıp Sarp ile olan ilişkisini Celal’e anlatır. Öfkeden deliye dönen Celal, Sarp’ı Davut’un deposuna çağırdı ve hesap sordu. Sarp’ı ölümle cezalandırmakta kararlı olan Celal, Sarp ile hesaplaşırken gelen telefonla Coşkun ve Yaşar’ın kızı Melek’i kaçırdığını öğrenir.Celal’i boş bir depoda bombayla patlatmak isteyen Yaşar’ın planları Sarp sayesinde alt üst olur ve Celal ve ekini ölümden döner.Melek’in hayatına karşılık Celal’i tek buluşmaya çağıran Yaşar büyük bir oyunun içinde bulur kendini. Yine Sarp’ın planı sayesinde Celal, Yaşar ve Coşkun’u ele geçirir ancak tam o sırada Yusuf Müdür ve ekini olay yerine gelir Coşkun ve Yaşar’ı oradan alır götürür.Artık Sarp, Celal ve Mert Coşkun’un peşindedir. Celal geçmişte yaptıklarını Mert ve Melek’in öğrenmemesi için Coşkun’u öldürme peşinde, Mert ailesini, Sarp ise kardeşine ne olduğunu öğrenmek ister.Köşeye sıkıştığının farkına varan Coşkun’un sığınacağı tek kişi Yaşar’dır.