DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
İçerde Dizisi 16. Bölüm Fragmanı ne zaman yayınlanacak?

İçerde Dizisi 16. Bölüm Fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Show Tv’de en son 15. bölümüyle ekranlara gelen İçerde dizisi yine reytinglerde zirvede yer almıştı. Sevilen dizinin 16. bölüm fragmanı çıktı mı? 16. bölüm fragmanı ne zaman çıkacak? 15. bölümünde neler olmuştu? İşte ayrıntılar: İçere dizisi 16. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Pazartesi günlerinin en çok izlenen dizisi İçerde’nin 16. bölümünden tanıtım görüntüleri yayınlandı. Herkesin

Show Tv’de en son 15. bölümüyle ekranlara gelen İçerde dizisi yine reytinglerde zirvede yer almıştı. Sevilen dizinin 16. bölüm fragmanı çıktı mı? 16. bölüm fragmanı ne zaman çıkacak? 15. bölümünde neler olmuştu? İşte ayrıntılar:

İçere dizisi 16. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Pazartesi günlerinin en çok izlenen dizisi İçerde’nin 16. bölümünden tanıtım görüntüleri yayınlandı. Herkesin Çarşamba günü beklediği fragman henüz yayınlanmadı. Bir çok dizi yılbaşı etkinliklerinden dolayı gelecek hafta yayınlanmayacak. İçerde dizisi bu yüzden fragman vermemiş olabilir. Sevilen dizi Pazartesi günü yayınlanmayabilir.

İçede dizisi 15. bölüm özeti

İçerde’nin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde Köstenceli’nin eşi Celal’den eşinin intikamını almak için Sarp ile birlik olmuş ve Celal’e ‘Patron’ oyununu oynamışlardı. İşler Sarp’ın planladığı gibi gitmedi. Yeni bölümde Celal, Patron’un kim olduğunu öğrendi ve öldürdü. Köstenceli’nin eşinin iş ortağı avukat Sarp’ı vuracağı sırada araya Yusuf müdür girmişti ve çatışmada ağır yaralanmıştı. Avukat olay yerinde hayatını kaybederken Sarp, Yusuf müdürü apar topar hastaneye kaldırmış ve Emniyet Müdürüne olayı bildirmiştir. Olaylardan kendisini sorumlu tutan Sarp büyük üzüntü duymaktadır.Emniyet Müdürünün talimatıyla Avukat ve Yusuf Müdürün çatıştığı noktadaki tüm deliller ortadan kaldırılmış ve hastane kayıtları silinmiştir. Celal, Yusuf Müdürün vurulduğunu duyunca olayın nasıl gerçekletiğini merak eder ve Mert’e sorar.Yusuf Müdürün nasıl vurulduğunu öğrenmeye çalışan Mert, hastane polisinden kamera kayıtlarını ister. Kamera kayıtlarının Emniyet Müdürü tarafından alındığını öğrenen Mert eli boş döner.Köstenceli’nin eşinin kimlerle bağlantıda olduğunu öğrenmek isteyen Celal, evindeki kamera kayıtlarını alır ve kebap dükkanına getirir. Görüntülerde şifre olduğunu öğrenen Celal, şifreyi kırması için bir adamını getirir. Görüntülerden kendisininde olduğunu bilen Sarp, Celal’in görüntülere ulaşamaması için bir oyun oynar ve Kebapçıya polis baskını düzenletir. Kamera kayıt cihazlarını değiştiren Sarp, gerçek kayıtların polise ulaşmasını sağlar. Emniyet Müdürü görüntüleri incelemesi için Mert’i görevlendirir. Celal, Mert’ten görüntüleri ortadan kaldırmasını ister. Coşkun Mert’ten ailesini söylemesi için Celal’i bitirecek bir delil ister. Şimdi herkes aynı soruyu merak ediyor. Mert, Coşkun’a Celal hakkında delil verecek mi vermeyecek mi?İçerde dizisi 16. bölüm fragmanı yayınlandığında bu sayfada olacak.