DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
İnce görünmeyi sağlayacak küçük hileler!

İnce görünmeyi sağlayacak küçük hileler!

Kilo problemi olmayanlar anlamaz fazla kilolarla yaşamanın ne kadar zor olduğunu. Her türlü çabayı gösterirler daha zayıf olabilmek için. Çözüm bulunamadığında ise küçük hilelere başvurulur hemen. Küçük hileler deyip geçmeyin hiç. Yaptığınız yanlış seçimler kilonuza kilo katabilir çünkü. Küçük bir makyaj ve kıyafet hilesi ile ince görünün ve bunun keyfini sürün. Bu yazımızda sizler için

Kilo problemi olmayanlar anlamaz fazla kilolarla yaşamanın ne kadar zor olduğunu. Her türlü çabayı gösterirler daha zayıf olabilmek için. Çözüm bulunamadığında ise küçük hilelere başvurulur hemen. Küçük hileler deyip geçmeyin hiç. Yaptığınız yanlış seçimler kilonuza kilo katabilir çünkü. Küçük bir makyaj ve kıyafet hilesi ile ince görünün ve bunun keyfini sürün. Bu yazımızda sizler için ince görünmeyi sağlayacak küçük hileler bulunuyor.Bu küçük hileler yaklaşan özel bir güne ve bir kutlama programına katılacağınızda kurtarıcınız olacaktır. Herkesi şaşırtmaya hazırlıklı olun. Kesinlikle zayıf görüneceksiniz. Sakin olun ve iyi düşünün. Saçınızda, makyajınızda, kıyafetlerinizde uygulayacağınız birkaç küçük hile, sizi yüzde yüz daha ince gösterecek. Davette düşmanlarınızı çatlatacak ve herkesi hayrete düşeceksiniz.

1-Kıyafet seçimi:

Tek bir renk giyerseniz daha ince görünürsünüz. Bunun için modası geçmeyen siyah ve asker yeşilini tercih edebilirsiniz. Renk uyumuna dikkat edin. Koyu renkleri vücudunuzun alt kısmına giydiğinizde daha ince görüneceğinizi de unutmayın.Boyuna çizgili ya da küçük desenli (şekilli) kıyafetler tercih edin.Dizde biten ya da uzun etekler tercihiniz olmalı.Diz altında biten kapri pantalonlar ve basenlerdeki fazlalıkların fark edilmesini engelleyen cepli pantalonlar en iyi seçim olacaktır.

2-Vücut:

 Ten renginin koyu olması her zaman zayıf ve ince gösterir. Bu yüzden eğer bronzlaşacak kadar zamanınız yoksa bronzlaştırıcı pudra ve kremlerle ten renginizi koyulaştırabilirsiniz.Oje sürerken tırnaklarınızın kenarında boşluk bırakarak sürerseniz, parmaklarınızın daha uzun göründüğünü göreceksiniz.

3-Makyaj:

Elmacık kemiklerinizin altına koyu renk allık sürmeniz yüzünüzü daha zayıf gösterecektir. Üst göz kapağınızın dışına siyah göz kalemi çekip, alt kısmına ise kalem çekmediğinizde gözlerinizin büyük görünmesine dolayısıyla da yüzünüzün zayıf görünmesini sağlar. Kirpiklerinize de kıvrık maskara sürmeyi unutmayın.Yüzünüz iriyse kalın kaşlarla yüzünüz daha ince görünecektir.

4-Saç:

Topuzlar ve atkuyrukları yüzün uzun görünmesini sağlar. Yüzünüzün olduğundan daha şişman görünmesini istemiyorsanız kesinlikle kaküllerinize yuvarlak fön çektirmeyin. Boyunuzda kısaysa saçlarınızı arkada toplayın ve mutlaka omuzlarınızın görünmesini sağlayın. Bu şekilde vücudunuzun üst kısmı daha uzun görünecektir.

 5-Ayakkabı:

Boyunuz uzun bile olsa yüksek topuklu ayakkabılar giyin ki daha ince görünesiniz. Bilekten bağlı olmayan ayakkabılar da tercihiniz olmalı.Unutmayın küçük hileler her zaman işe yarar.