DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Instagram o özelliği kullanıcılarına sundu

Instagram o özelliği kullanıcılarına sundu

600 milyon aktif kullanıcı sayısına sahip sosyal paylaşım platformu Instagram, yaptığı güncellemeyle daha önce rafa kaldırdığı özelliği tekrar kullanıma sundu.Reklam verenler için oldukça cazip olan “birden çok fotoğraf yükleme” özelliği yeni güncellemeyle kullanıma açıldı. Böylece sadece tek yüklemede 10 fotoğraf ya da videoyu takipçileriyle paylaşacak. İki yıl önce de gelmişti Bu özellik iki yıl önce

600 milyon aktif kullanıcı sayısına sahip sosyal paylaşım platformu Instagram, yaptığı güncellemeyle daha önce rafa kaldırdığı özelliği tekrar kullanıma sundu.Reklam verenler için oldukça cazip olan “birden çok fotoğraf yükleme” özelliği yeni güncellemeyle kullanıma açıldı. Böylece sadece tek yüklemede 10 fotoğraf ya da videoyu takipçileriyle paylaşacak.

İki yıl önce de gelmişti

Bu özellik iki yıl önce de kullanıma sunulmasına karşın normal kullanıcıların hoşnutsuz olacağı paylaşımlara neden olabileceği gerekçesiyle sadece reklam verenlerin kısıtlı kullanımına sunuldu.

Özellik nasıl kullanılır?

Sosyal paylaşım platformu nasıl kullanılacağı ile ilgili kullanıcılarına bazı ipuçları veriyor. Yeni işlev sayesinde örneğin sürpriz bir doğum günü partisinden anları paylaşabilir, bir yemek tarifinin adımlarını bir araya getirebilirsiniz.Kullanıcılar seçtiği resimleri istediği şekilde konumlandırabiliyor birden fazla fotoğraf arasında yatay olarak dolaşabiliyorsunuz. Bu şekilde paylaşılan fotoğrafları gönderinin alt kısmında bulunan mavi noktadan anlayabilirsiniz. Paylaşım oluşturmak için fotoğraf ve videoları yüklerken “birden fazla seç” seçeneğini seçmeniz gerekiyor.Bu özelliğe erişmek için telefonunuzda yüklü olan Instagram uygulamasını güncellemeniz gerekiyor. Güncellemenin ulaşmadığı kullanıcıların tek yapması gereken birkaç gün beklemek.

600 milyon kullanıcıya sahip

Instagram tarafından yapılan açıklamada sosyal paylaşım platformunun aktif kullanıcı sayısını açıkladı. Açıklamaya göre Instagram’ın 600 milyon aktif kullanıcısı bulunuyor.600 milyon kullanıcının yarısı yani 300 milyon kullanıcı sosyal paylaşım platformunu her gün ziyaret etmekte.