DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
İrem Derici, Almanya’da sahneye çıkacağı mekanı beğenmeyince…

İrem Derici, Almanya’da sahneye çıkacağı mekanı beğenmeyince…

O Ses Türkiye yarışması ile büyük bir ün kazanan genç sanatçı İrem Derici, sahne alacağı mekanı beğenmeyince 400 kişi hayal kırıklığına uğrattı.Sevilen sanatçı İrem Derici SV Wiesbaden spor kulübü tarafından düzenlenen dayanışma etkinliğine davet edildi. Fakat İrem Derici Almanya’nın Wiesbaden şehrindeki mekanı beğenmedi. Mekanı beğenmeyen şarkıcı son anda sahneye çıkmaktan vazgeçti. Ve  “Burayı beğenmedim, ahır gibi yerde sahneye çıkamam” dediği

O Ses Türkiye yarışması ile büyük bir ün kazanan genç sanatçı İrem Derici, sahne alacağı mekanı beğenmeyince 400 kişi hayal kırıklığına uğrattı.Sevilen sanatçı İrem Derici SV Wiesbaden spor kulübü tarafından düzenlenen dayanışma etkinliğine davet edildi. Fakat İrem Derici Almanya’nın Wiesbaden şehrindeki mekanı beğenmedi. Mekanı beğenmeyen şarkıcı son anda sahneye çıkmaktan vazgeçti. Ve  “Burayı beğenmedim, ahır gibi yerde sahneye çıkamam” dediği iddia edildi. Büyük bir heyecanla onu bekleyen 400 kişi ise hayal kırıklığına uğradı.

İrem Derici, Almanya’da sahneye çıkacağı mekanı beğenmeyince…

Yaşanan bu tatsız olayın ardından açıklama yapan Kulüp Başkanı Oktay Anadolu “Biz burada bir aile olarak bir araya geldik. 400 kişilik sıcak bir ortam sağladık. Bizden dolayı var olan bir sanatçının, salonu beğenmediği için sahneye çıkmaması bizi derinden üzdü” ifadelerini kullandı. Derici’nin sahneye çıkmaktan vazgeçmesinin sonrasında ise geceye başka müzisyenlerle devam edildi. İrem Derici için etkinliğe katılı sağlayan vatandaşların ise 25 avro değerindeki bilet ücretleri iade edildi.