DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
IŞİD’in en korkunç infazı akıllara durgunluk verdi

IŞİD’in en korkunç infazı akıllara durgunluk verdi

Dünyanın büyük bir nefretle tanımladığı terör örgütü IŞİD’in en korkunç videosu güne damga vurdu. Kurban Bayramı için yayımlanan video da akıl almaz görüntüler yer alıyordu.\r\n\r\n

Dünyanın büyük bir nefretle tanımladığı terör örgütü IŞİD’in en korkunç videosu güne damga vurdu. Kurban Bayramı için yayımlanan video da akıl almaz görüntüler yer alıyordu.IŞİD’in en korkunç videosu olarak nitelendirdiği görüntülerde tutukluların kurbanlık gibi et askılarına asıldığını ve burada canice katledilişleri yer alıyordu. Kurban Bayramına özel olarak yayımlandığı öne sürülen video tüm izleyenlerin tüylerini diken diken etti. Et askılarına asılan tutuklar boğazları kesilerek infaz edildiler.

‘Kurbanlık koyun’

isid-in-en-korkunc-infaziEn cani ve en korkunç videolar arasında yer alan bu görüntülerin Suriye’nin kuzeydoğusundaki Deyr ez zor kasabasında çekildiği öne sürülüyor. Yayınlanan görüntüler tüyleri diken diken ediyor. Et askılarına asılarak infaz edilenlerin suçunun ise ‘ABD’ye ajanlık yapmak’ olduğu iddia edildi. Ve o tutuklular tabiri caizse ‘kurbanlık koyun’ gibi infaz ediliyor.”Rakka Sessizce Katlediliyor” örgütünün kurucusu Ebu Muhammed, kanlı videoyu “şimdiye kadar gördüğüm en korkunç video” olarak nitelendiriyor.