DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
‘Ist mir egal’ şarkısının kahramanı hayatını kaybetti

‘Ist mir egal’ şarkısının kahramanı hayatını kaybetti

‘Ist mir egal’ şarkısının sahibi 34 yaşındaki Kazım Akboğa genç yaşında hayatını kaybetti. Kazım Akboğa bu şarkısı ise Almanya’da büyük ün kazanmıştı.Almanya’nın Berlin kentinde yaşamını sürdüren 34 yaşındaki Kazım Akboğa, bir zamanlar ‘İst mir egal’ şarkısı ile bir anda youtube fenomen hale gelmişti. Youtube’a yüklediği ‘İst mir egal’ şarkısı 15 milyondan daha fazla tık aldı.

‘Ist mir egal’ şarkısının sahibi 34 yaşındaki Kazım Akboğa genç yaşında hayatını kaybetti. Kazım Akboğa bu şarkısı ise Almanya’da büyük ün kazanmıştı.Almanya’nın Berlin kentinde yaşamını sürdüren 34 yaşındaki Kazım Akboğa, bir zamanlar ‘İst mir egal’ şarkısı ile bir anda youtube fenomen hale gelmişti. Youtube’a yüklediği ‘İst mir egal’ şarkısı 15 milyondan daha fazla tık aldı. Çok kısa sürede tanınan Kazım Akboğa henüz nedeni açıklanmayan bir sebepten dolayı hayatını kaybetti.

‘Ist mir egal’ şarkısının kahramanı hayatını kaybetti

Ist mir egalKazım Akboğa Almanya’nın Schweinfurt kentinde dünyaya gelmiş. Uzun süredir de babasının döner dükkanında çalışıyordu. 34 yaşındaki genç fenomen Berlin’e taşınmıştı. Burada reklam filmlerinin yanı sıra youtube videoları da çekmeye başlamıştı. En son Berlin’de bir toplu taşıma firmasının reklam filminde oynamış ve büyük ilgi görmüştü.