DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
İstanbul kara esir olacak! İstanbul Hava Durumu

İstanbul kara esir olacak! İstanbul Hava Durumu

İstanbul’da sabahın ile ilk saatlerinde etkisini gösteren kar yağışı uzun süre devam edecek. Bölge yavaş yavaş beyaza büründü. İstanbul Hava Durumu nasıl?Kar yağışı İstanbul’un batı kesimlerinde sabahın ilk saatlerinde başladı. Özellikle Hadımköy ve Arnavutköy civarında sabah saat 6.00 sularında başladı. Ve çok kısa sürede her yer beyaza büründü. Kar yağışının İstanbul’da 3 gün boyunca süreceği açıklandı.

İstanbul’da sabahın ile ilk saatlerinde etkisini gösteren kar yağışı uzun süre devam edecek. Bölge yavaş yavaş beyaza büründü. İstanbul Hava Durumu nasıl?Kar yağışı İstanbul’un batı kesimlerinde sabahın ilk saatlerinde başladı. Özellikle Hadımköy ve Arnavutköy civarında sabah saat 6.00 sularında başladı. Ve çok kısa sürede her yer beyaza büründü. Kar yağışının İstanbul’da 3 gün boyunca süreceği açıklandı. Bugün sadece İstanbul değil Ankara ve bir çok ilde kar yağışı etkili olacak.

İstanbul Hava Durumu

26 Ocak 2017 : Gündüz 2 – Gece -1 derece / Kar27 Ocak 2017 : Gündüz 0 – Gece -4 derece / Bulutlu28 Ocak 2017 : Gündüz 2 – Gece -2 derece / Karla Karışık Yağmur29 Ocak 2017 : Gündüz 5 – Gece -1 derece / AçıkMeteoroloji ise Cuma gününe dikkat çekerek bazı illerde yoğun kar yağışına karşı önemli bir uyarıda bulundu. Meteoroloji İstanbul Bölge Müdürlüğü, yağan karın etkisi ile hava sıcaklığının 7 dereceye kadar düşeceği ve eksi değerlerde devam edeceğini açıkladı. İşte karın etkisi altına alacağı bazı iller..Ankara: Çok bulutlu, hafif kar yağışlı 0İstanbul: Çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı 2İzmir: Parçalı ve çok bulutlu 7Adana: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 15Antalya: Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 15Samsun: Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, zamanla karla karışık yağmur ve kar yağışlı 4Trabzon: Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, zamanla karla karışık yağmur ve kar yağışlı (Yağışların iç kesimleri ile zamanla il genelinde yoğun kar şeklinde olması bekleniyor) 5Erzurum: Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı -1Diyarbakır: Çok bulutlu ve aralıklı yağmur, zamanla karla karışık yağmur ve kar yağışlı 8