DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
İstanbul’u esir alan kar Gurbetçileri isyan ettirdi

İstanbul’u esir alan kar Gurbetçileri isyan ettirdi

Yılbaşı tatilini yakın akrabalarının yanında geçirmek için Türkiye’ye gelen gurbetçiler soğuk hava koşulları nedeni ile İstanbul’da esir kaldı. Çok sayıda gurbetçi yılbaşı tatilinin ardından evlerine dönmek istedi. Fakat son iki üç gündür İstanbul’da yaşanan soğuk hava koşulları nedeni ile uçak seferleri iptal edildi. Almanya’ya dönüş yapamayanlar İstanbul’da esir kaldı. Yoğun kar yağışı nedeni ile iptal

Yılbaşı tatilini yakın akrabalarının yanında geçirmek için Türkiye’ye gelen gurbetçiler soğuk hava koşulları nedeni ile İstanbul’da esir kaldı.

Çok sayıda gurbetçi yılbaşı tatilinin ardından evlerine dönmek istedi. Fakat son iki üç gündür İstanbul’da yaşanan soğuk hava koşulları nedeni ile uçak seferleri iptal edildi. Almanya’ya dönüş yapamayanlar İstanbul’da esir kaldı. Yoğun kar yağışı nedeni ile iptal olan uçak biletlerini değiştirmek için THY bilet satış ofislerine koştular. THY bilet satışları önünde upuzun kuyruklar ulaştı.

Biletleri iptal olan Gurbetçiler isyanda!

Mağdur olan yolculardan Hanife Azman Trabzon’dan geldiğini ve Almanya’ya gidecek olan uçağının iptal olduğunu söyledi. Ve “Uçağımız dün Trabzon’dan geldi. İnişte herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Oradan uçuş olabiliyorsa neden buradan yurt dışına uçuş yok anlamıyorum. 15.30’da yapılacak olan seferimizin iptal olduğunu öğrendik. Yarın çocuğumun okulu ve eşimin işi var. Mutlaka bir çare bulmalıyız” dedi.

İstanbul’daki kar yağışı vatandaşları olumsuz etkiledi

İptal olan uçak biletlerini değiştirmek için bilet satış kuyruğuna giren Regaip Bay ise 4 saattir beklediğini belirtirken, “Uçabileceğimizi zannetmiyorum çünkü tabelalarda hep iptal yazıyor. Ben Almanya’da yaşıyorum. Çalıştığım firmayı arayıp bugün gelemeyeceğimi söyleyeceğim ve burada bekleyeceğim”dedi. Yolculardan Sebahattin Yıldırım ise, “Dün 12.40’da uçağımız vardı ama kaçırdık. İnternete baktığımızda bir şey göremedik ve havalimanına geldik. Burada seferlerin iptal olduğunu gördük. Biletimizi yenilemek için saatlerce kuyrukta bekliyoruz. Gitmemiz de çok zor” şeklinde konuştu.