DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kanada’da bir cami kundaklandı

Kanada’da bir cami kundaklandı

Camilere yönelik saldırıların ardı arkası kesilmiyor. Dün gece Kanada’da bir cami kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından kundaklandı. \r\n\r\n

Camilere yönelik saldırıların ardı arkası kesilmiyor. Dün gece Kanada’da bir cami kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından kundaklandı.Kanada dün gece kundaklanan caminin alevleriyle aydınlandı. Hamilton kentindeki İbrahim Camii kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından kundaklandı. Hamilton Polisi’nden gelen açıklamada, Hamilton kentindeki İbrahim Camii’nin kundaklanmasını bölgede bulunan vatandaşlar fark etti. Vatandaşlar hemen 9-1-1 acil hattını aradılar. İtfaiyecilerin gelmesini beklemeden evlerindeki yangın söndürme tüpleriyle alevlere müdahale etti. Camiyi kundakladıktan sonra hemen kaçmaya başlayan saldırganlar mahalleli tarafından takip edildi.

Saldırgan yakalandı

cami-kundaklamaKundaklamanın ardından kaçan saldırganı takip eden mahalleliler olay yerine gelen polis ile irtibata geçtiler. Mahalleliler polise saldırganın saklandığı binayı gösterdiler. Alınan bu bilginin hemen ardından polis ekipleri binaya operasyon düzenledi. Ve 34 yaşlarında bir erkeği yakaladılar. Yakalanan şahıs yaptığı suçlardan dolayı gözaltına alındı. Ve Hamilton’da ilk kez meydana gelen bu olayın faili yakalanmış oldu.