DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kanada’da cami saldırısı: Ölü ve yaralılar var

Kanada’da cami saldırısı: Ölü ve yaralılar var

Kanada’nın Quebec City kentindeki bir camiye düzenlenen silahlı saldırısı ilk alınan bilgilere göre 6 kişi hayatını kaybetti. Ölü ve yaralılar var Cami olarakta kullanılan Quebec City İslam Kültür Merkezi’nde yatsı namazı esnasında silahlı saldırıya uğradı. İl alınan bilgilere göre gerçekleşen saldırıda 6 kişi hayatını kaybederken  kişide yaralandı.Henüz kimliği belirlenemeyen kişilerce saldırıya uğrayan Quebec eyaletinin başkenti olan Quebec

Kanada’nın Quebec City kentindeki bir camiye düzenlenen silahlı saldırısı ilk alınan bilgilere göre 6 kişi hayatını kaybetti.

Ölü ve yaralılar var

Cami olarakta kullanılan Quebec City İslam Kültür Merkezi’nde yatsı namazı esnasında silahlı saldırıya uğradı. İl alınan bilgilere göre gerçekleşen saldırıda 6 kişi hayatını kaybederken  kişide yaralandı.Henüz kimliği belirlenemeyen kişilerce saldırıya uğrayan Quebec eyaletinin başkenti olan Quebec City’de aynı zamanda cami olarak kullanılan Quebec City İslam Kültür Merkezi 3 kişi tarafından saldırıya uğradığı alınan bilgiler arasında.Görgü tanıklarının verdiği ifadeye göre saldırı sırasında 40’a yakın kişinin yatsı namazını kıldığı öğrenildi.Saldırı sonrasında olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekipleri gönderildi. Yaralıların Quebec City kentindeki en yakın hastanelere taşındı.Saldırıyı gerçekleştiren 3 kişiden 2’si yakalanarak tutuklandı.Kanada Vatandaşlık ve Göçmenlik Bakanı Ahmed Hussen, “Quebec City’den rahatsız edici bir haber. Düşüncelerimiz ve dualarımız Sainte-Foy’daki aileleri ile” ifadesine yer verdi.