DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kara Sevda 22 Mart fragmanı | Nihan hapise mi giriyor? (Kara Sevda 61. bölüm fragmanı)

Kara Sevda 22 Mart fragmanı | Nihan hapise mi giriyor? (Kara Sevda 61. bölüm fragmanı)

Efsane dizi Kara Sevda 22 Mart fragmanı merakla bekleniyor. Kara Sevda 61. bölüm fragmanında neler yaşanacak? Nihan hapise mi girecek? Neslihan Atagül ve Burak Özçivit’in başrollerini aldığı reyting rekorları kıran dizi tüm hızıyla devam ediyor. Son bölümlerde yaşanan olaylar ile izleyenleri merakta bırakan dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kara Sevda 22 Mart fragmanı Ozan’ın

Efsane dizi Kara Sevda 22 Mart fragmanı merakla bekleniyor. Kara Sevda 61. bölüm fragmanında neler yaşanacak? Nihan hapise mi girecek?

Neslihan Atagül ve Burak Özçivit’in başrollerini aldığı reyting rekorları kıran dizi tüm hızıyla devam ediyor. Son bölümlerde yaşanan olaylar ile izleyenleri merakta bırakan dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kara Sevda 22 Mart fragmanı

Kara Sevda 22 Mart fragmanı

Ozan’ın katilinin ortaya çıkması ile büyük bir şok yaşayan Nihan ve Kemal ne yapacaklarını bilemedi. Nihan ve Kemal’in ardından Nihan’ın annesi de gerçeği öğrenince sinirlerine hakim olamadı. Silahı alıp Zeynep’in yanına koşan annesini engellemek isteyen Nihan tetiğe bastı. Kurşunla yaralanan Zeynep, birden yere yığıldı.

Zeynep öldü mü?

Kara Sevda’nın bu akşam yayınlanan yeni bölümünde büyük bir şok yaşandı. Nihan’ın annesi gerçeği öğrenince sinirlerine hakim olamadı ve silahı alıp evden kaçtı. Zeynep’i tam kaçarken yakalayan anne tetiğe bastı. Peki Zeynep öldü mü?

Nihan’ın annesi ise Zeynep’in ailesine yazdığı mektubu ele geçirir. Mektubu okuması ile tüm gerçeği öğrenen anne sinirden deliye döndü. Emir ise Zeynep’in özellikle kendi bebeğinin hapishanede büyümesini istemediği için kaçırma planları yapar. Zeynep tam kaçarken Nihan’ın annesi onu bulur ve bağırmaya başlar. Öfkeden deliye dönen anne tetiğe basar ve Zeynep’i vurur. Herkes büyük bir şok yaşar. İzleyenler ‘Zeynep öldü mü?’ diye merak içinde kaldı. Peki gerçekten öldü mü? Nihan ve Kemal’in büyük aşkı bu yaşananlar karşısında ne yapacak? Nihan hapise mi girecek?