DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kara Sevda 54. Bölüm Fragmanı | Nihan öldü mü?

Kara Sevda 54. Bölüm Fragmanı | Nihan öldü mü?

Star Tv’nin reyting rekorları dizisi Kara Sevda’nın bu akşamki bölümünün hemen ardından Kara Sevda 54. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümü gelecek hafta 1 Şubat 2017‘de yayınlanacak.Deniz’in kendi kızı olup olmadığı şüphelerini hiç bırakmayan Kemal sonunda gerçeği öğrendi. Kemal, Kandarlı ve Zehir ile yaptığı planının sonucunda Deniz’in saç teline ulaşmayı başardı. Aldığı saç teli ile hemen

Star Tv’nin reyting rekorları dizisi Kara Sevda’nın bu akşamki bölümünün hemen ardından Kara Sevda 54. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümü gelecek hafta 1 Şubat 2017‘de yayınlanacak.Deniz’in kendi kızı olup olmadığı şüphelerini hiç bırakmayan Kemal sonunda gerçeği öğrendi. Kemal, Kandarlı ve Zehir ile yaptığı planının sonucunda Deniz’in saç teline ulaşmayı başardı. Aldığı saç teli ile hemen hastaneye koşan Kemal, hastaneden aldığı DNA testinin sonucunu görünce gözyaşlarına boğuldu. Nihan ise bu sırada Emir’in sıkı yönetiminden sıkıldığı ve Kemal’le Deniz’in başına birşey gelmesin diye tatile çıkıp uzaklaşmıştı.

Kara Sevda 54. Bölüm Fragmanı

Gerçekle yüzleşen Kemal, Nihan’ın Deniz’i kendisinden sakladığı için çok fena sinirlenmişti. Soluğu Nihan’ın kaldığı evde aldı. Nihan ise Kemal’in gerçeği öğrenmesinin karşısında büyük şok yaşadı. Ona olanları anlatmasına rağmen Kemal’in öfkesi bir türlü dinmiyordu. Kemal, Deniz’i ve Nihan’ı alıp kaçmak istiyordu. Ama Nihan, Emir’in böyle bir durumda çok acımasız olacağını bildiği için karşı çıkıyordu. Aralarında tartışma devam ederken Kemal, Nihan’ı bir şekilde kandırıp Deniz’i alıp kaçtı.

Kara Sevda Nihan öldü mü?

Kemal’in Deniz’i alıp gittiği fark eden Nihan peşlerinden koştu. Sonra olacaklardan habersiz onları takip etmeye başladı. Asu ise Nihan’ın arabasının frenlerini boşaltmıştı. Kemal’i hızla takibe alan Nihan sinirden kontrolünü kaybetmişti. Kemal de Nihan’ın çok hızlı olduğu fark edip durmasını ve Deniz’i vereceğini söyledi. Durmaya kalkan Nihan ise frenlerin tutmadığını fark etti. Çığlıklar içerisinde kaza geçirdi. Hemen hastaneye kaldırılan Nihan yoğum bakıma alındı. Peki Kara Sevda Nihan öldü mü? İşte sorumuz bu akşam izleyeceğimiz bölümde cevap bulacak..