DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kerem ve Serenay’ın tuttukları ev bakın kimin çıktı!

Kerem ve Serenay’ın tuttukları ev bakın kimin çıktı!

Kerem Bursin ve Serenay Sarıkaya çifti sonunda aradıkları evi buldu. Sevilen çift Kerem ve Serenay’ın tuttukları ev bakın kim çıktı.Güzelliği ile ön planda olan Serenay Sarıkaya ve yakışıklı oyuncu Kerem Bursin güzel bir birliktelik yaşıyorlar. Fakat uzun süredir kendilerine bir ev arayışındaydılar. Çift uzun süredir aradıkları evi buldular. Serenay ve Kerem’in yeni evi Yeniköy’de bulunuyor. Çiftin yeni

Kerem Bursin ve Serenay Sarıkaya çifti sonunda aradıkları evi buldu. Sevilen çift Kerem ve Serenay’ın tuttukları ev bakın kim çıktı.Güzelliği ile ön planda olan Serenay Sarıkaya ve yakışıklı oyuncu Kerem Bursin güzel bir birliktelik yaşıyorlar. Fakat uzun süredir kendilerine bir ev arayışındaydılar. Çift uzun süredir aradıkları evi buldular. Serenay ve Kerem’in yeni evi Yeniköy’de bulunuyor. Çiftin yeni evi Murat Boz’un daha önce oturduğu ev olduğu ortaya çıktı.

Kerem ve Serenay’ın tuttukları ev bakın kim çıktı!

Sevilen çift Kerem Bursin ve Serenay Sarıkaya daha önce de Şahan Gökbakar’ın Rumelihisarı’ndaki evini beğenmemişlerdi. Ev aramalarına devam eden çift umudunu kaybetmedi. Ve sonunda istedikleri gibi bir ev buldular. Bu evde başarılı sanatçı Murat Boz’un Yeniköy’deki Boğaz manzaralı 3 katlı müstakil evi oldu. Murat Boz ise bu evden sürekli zillerine basılma şikayeti ile taşınmıştı. Bu sebebi öğrenen Kerem Bursin ve Serenay Sarıkaya evi ziyarete gittiler. Evi gören çift çok beğendi ve bir yıllık kira sözleşmesi yaptı. Kiralama işleminin hemen ardından evde tadilat işlerine başladılar.