DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kiralık Aşk’ın Koray’ı Nice saldırısından son anda kurtuldu

Kiralık Aşk’ın Koray’ı Nice saldırısından son anda kurtuldu

Fransa’daki 14 Temmuz kutlamalarında yaşanan kamyonlu facia sırasında Kiralık Aşk’ın oyuncusunun da orada olduğu öğrenildi. Oyuncudan bir süre haber alınamayınca, sevenleri büyük bir üzüntüye boğuldu.

Dünyayı sarsan Nice saldırısının etkisi hala sürerken, Kiralık Aşk’ın Koriş’i Onur Büyüktopçu’nun da orada olduğu magazin dünyasının gündemine bomba gibi düştü.Fransa’da 14 Temmuz kutlamaları sırasında bir kamyonun yüzlerce kişiyi ezerek gerçekleştirdiği hain saldırıda 84 kişi hayatını kaybederken, 100 kişi de yaralanmıştı.Magazin dünyasından bir çok isim saldırıyı kınarken,  Star Tv’de yayınlanan başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Nergis Kumbasar ve Levent Ülgen’in paylaştığı Kiralık Aşk dizisinde Koray (Koriş) karakterine hayat veren Onur Büyüktopçu’nun da saldırı sırasında Fransa’nın Nice kentinde olduğu öğrenildi.kiralik-ask-dizisi-koray-nice

“YANIMIZDA ÖLÜYORLAR”

Olay sırasında Nice’de bulunan ve saldırı anında menajeri ile telefon görüşmesi halinde olan Onur Büyüktopçu, “İnsanları tarıyorlar, yanımızda ölüyorlar eve sığınacağız gidemiyoruz” dedikten sonra telefonun birden kapandığı ve bir daha ulaşılamadığı öğrenildi.Geçtiğimiz haftalarda sevgilisi ile birlikte Nice’ye tatil yapmaya giden oyuncudan saldırı sonrası uzun süre haber alınamayınca sevenleri dehşete kapıldı.Olayın ardından bu sabah menajeri Talip Demir’e ulaşan Büyüktopçu, sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Menajeri oyuncuya resmi hesabından açıklama yaptırdı.

MENAJERİNDEN ONUR BÜYÜKTOPÇU AÇIKLAMASI

Talip Demir, ” İnanmadım, şaka yaptığını sandım. Televizyonda yaşananları gördükten sonra Onur’u aradım ancak ulaşamadım. Kimseye de bir şey söyleyemedim. Süre uzadıkça endişelendim. Neyse ki o bana ulaştı ve sağlık durumu iyi” diye konuştu.

Onur Büyüktopçu sosyal medyadan açıklama yaptı

Büyüktopçu, “Arkadaşlar, merak etmeyin. Ben çok iyiyim. Olayın olduğu yerin hemen arkasındaydık. Bu akşam dönüyorum İstanbul’a. Mesajlarınıza tek tek cevap veremiyorum. Sevgiler” notunu paylaştı.Oyuncu, İnstagram hesabından Nice’de meydana gelen saldırıyı kınayarak altına şu notu düştü:onur-buyuktopcu-nice-saldirisi“Ben iyiyim. Herşey yolunda. Mesajlarınıza dönemiyorum.”

ONUR BÜYÜKTOPÇU KİMDİR?

34 yaşında Türk sinema ve dizi oyuncusudur. Oyunculuğa ilk olarak 2003 yılında ‘Lise Defteri’ dizisinde ayak basmıştır. Lise Defteri’nde Yusuf karakterine hayat vermiştir. Yabancı Damat, Doktorlar gibi dizilerde konuk oyuncu olarak rol aldı.Son olarak 2010 yılında Güz Gülleri adlı dizide rol alan şimdilerde Kiralık Aşk dizisinde Koray rolünü canlandırmaktadır.Onur Büyüktopçu oyunculuğun yanında cast direktörlüğü, menajerlik ve tiyatro oyunculuğu da yapmaktadır.